Renault clio4 almayın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eirkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İsmail 54 ben clio almayın derken şunu söylemek istedim.Şu an bu araçların hepsi hatalı üretiliyor 2017 model clio 4 1.5 dci edc icon araçlar tekrar tekrar söylüyorum fabrikada üretilen ve şu an bayilerde satılanların hepsi arızalı ayıplı maldır. İnsanları bilgilendiriyorum hata mı ediyorum anlamıyorum ki siz bilirsiniz arızalı araçlardan buyrun alın ne diyebilirim ki Renault benim arabamı neden alıyo o zaman bu araçlar arızalı değilse yine söylüyorum clio 4 1.5 dci edc icon ların hepsi ARIZALI dır.

hata etmiyorsunuz bilgilendirirken, hata almayın demek. verdiğiniz bilgi çok verimli şimdi bir clio alıcısı aracı alırken bu koşulu sunabilir satıcıya şamandıra hatası veya kendiliğinden yanan led hatası istemiyorum halledin diye. aldığı cevaba göre de hareket eder. yine söylüyorum şu aracı sakın almayın bunu alın yanlış olan kısmı bu. yarın clio bu sorunu düzeltti diyelim. siz bu gün bu aracı almaya niyetli olan ve bu durumdan dolayı vazgeçmiş olan tüm insanlara ulaşıp clio düzeltti sorunları artık alabilirsiniz diye ulaşabilecekmisiniz. bunu renonun satışları düşer diye söylemiyorum. o araca binmek isteyen ve memnun kalacak kişilerin olumsuz etkilenmesi ve karar değiştirip yanlış karar vererek bu durumdan olumsuz etkilenmeleri açısından söylüyorum

Wag ın TSI ı ve DSG si Honda'nın göçüğü Clio nun şamandırası her markada var problem önemli olanı arızanın arkasında durması müşteri sini memnun etmesidir . Sorunsuz seri üretim marka ve model yoktur.

Yorumlarımı okuyun ben asla başka araç tavsiye etmedim ama 2017 clio 4 alınmaz çünkü arızayı bulamıyorlar ve hala bu şekilde satış yapıyorlar

araç ta tavsiye edbilirsiniz canım neden olmasın ama işin yordamı şöyle. ben şu aracı şu kadar kullandım şunlardan dolayı çok memnun kaldım. yani ben böyle düşünüyorum. sonuçta bunların hiç biri benim babamın oğlu değil ne reno ne diğerleri. bizim için paramız kıymetli olan. ben birbirimizi yaşadığımız bazı talihsizliklerden dolayı yanlış yönlendirmiş olmayalım diyorum derdim bu. yoksa siz hakkınızı sonuna kadar savunun. bende olsam sonuna kadar hakkımı arardım.

Son düzenleme:
2016 aralık çıkışlı hiç arıza yaşamadıgım şükür benzinli clio 4 üm var. yani arıza hepsinde olsa markanın geri çağırması gerekmez miydi ?

2017 modellerde var arıza icon paketlerde Renault bu durumu benim sayemde öğrendi bakalım hala araçların satışına devam edecekler mi

2017 modellerde var arıza icon paketlerde Renault bu durumu benim sayemde öğrendi bakalım hala araçların satışına devam edecekler mi

bende 2017 1,5 dci edc touch aldım ikinci el.
tam olarak nasıl bir sorun yaşanmaktadır?
ben aracı bugün fulledim 1 diş eksikmiş gibi göstermekte fulle çok yakın sizinkide böyle mi?
yakıtı kullandıkça kalan yakıtta da hatalı gösterim oluyor mu acaba?

Aynen dostum ful dolu bile olsa eksik gösteriyor çözümü yok bana yol bilgisayarını etkilemediğini söylediler ama bence yol bilgisayarında da sapmalar oluyor

inşallah bir çözüm bulunur
ben yeni aldım arabayı 1 hafta falan oldu
yakıt tüketimi vites geçişleri iyi gibi geldi ama arabayı bugün fulleyince yakıt göstergesinin en üstte olmadığını farkettim.
bir çözüm olursa bizide bilgilendirirseniz seviniriz.
bende servise gittiğimde garantiden baktırabilir di mi

Geri