Renault clio4 almayın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eirkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi onunla ilgili bi haber okudum kusur araclarda kullanilan celik veya aluminyum neyse ondan kaynaklaniyor. Honda gibi bi kac markaya daha bu metaryali tedarik eden firma burkulma degerlerinde oynama yapmis ve urunu daha kaliteli gostererek satmis. Honda gibi bi kac firma da bu tedarikci markaya tazminat dahavsi acmis ve tutar milyar dolar buyuklugunde. Youtube da bi cok video var otomobilin mesut abisi de bu olaya deginmis ve honda ya ulasamamis. Arac sahipleri servise gittiginde kullanici kusuru olarak kayit aciyormus. Honda herhangi bi adim atmamis ama bu sorun avrupa modellerininde bazilarinda varmis. Suan turkiyede bu arabalar hala satiliyor ve sorun olmayan araclarda bir sure sonra gocmeye basliyor. İsin ilginci bu arac carpisma testine gordiyse nasil gecti? Bir diger konuda honda neden adim atmiyor cunku bahsi gecen gocuk aracin tavan direginde yani kaza esnasinda hayati onem tasiyan bir yerde.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

iMessage : tanseler@me.com

Çarpışma testlerinde, aracın arka yahut tavan dayanıklılık testi vs. gibi bir uygulama yok. Olsa zaten civic arkadan komple göçerdi. Bir de bu araçlara LPG takıyorlar... arkası göçünce o LPG sistemine ne olur acaba? Düşünmek bile istemiyorum...

Aracı tam doldurunca ilk anda tam göstermiyor mu ibre? Kontağı kapatıp gidince mi daha sonra araca bindiğinizde bir diş eksik gösteriyor?

ben 1 defa doldurdum sonrasında tam olarak test etme imkanım olmadı.

depoyu doldurduktan sonra benzinlikten ayrılınca fark ettim. en tepedeki çizgiden çok az bişey aşağıda gösteriyor.

yakıt almaya durdugunuz zaman kartı çekin kapıyı açıp kapatın aracı kilitleyip açın sonra yakıtı koysunlar eğer böyle yaparsanız yakıt göstergesi şaşırmacaktır. clio'm varken başıma geldi biliyorum.gösterge takıldı kladı benzın aldıgım halde hareket etmedı göstegeyı sıfırladılar sonra bana böyle yaparsan hata vermez dediler

ben 1 defa doldurdum sonrasında tam olarak test etme imkanım olmadı.

depoyu doldurduktan sonra benzinlikten ayrılınca fark ettim. en tepedeki çizgiden çok az bişey aşağıda gösteriyor.

Bende de 2017 model icon var benimde aynı şekilde. 2 defa depoyu fulledim en tepedeki çizgiden biraz aşağıda duruyor ibre. Yol bilgisayar verilerinde yada kalan yakıtta sıkıntı yaşamadığım için çok umursamadım bu durumu.

Ne olursa olsun deponun olması gerektiği gibi göstermesi gerekir yinede.

ben 2014 clio icon 4 90 lık var. allahıma hamd olsun ki bakımdan bakıma servise gidiyorum. reno benim babmın malı değil. vw de değil. ama renoyu gömenlere ve bir daha almayın diyenlere sesleniyorum bu şans meselesi. reno da yaşadıklarınızın aynı veya daha fazlasını vw de de yaşama ihtimaliniz var. ben aracı alma sürecinde iken vw ne gittim adam bize bakmadı bile zorla çağırıp bir kaç soru sordum yarım ağız cevep verdi hatta vermedi. o zaman clio yu aldığım paranın 5000 fazlasına boş bir polo vardı arka camları manuel, manuel klima, hidrolik direksion, abs fren olan özellikler bunlar. far sensörü park ve yağmur sensörü sordum sen git golf bak dedi tavır bu. kızdım gittim clio aldım sensöründen navigasyonuna her şey var. ben aracımdan çok memnunum. bu kadar az yakan başka araç var mı bilmiyorum ama daha az yakanı yoktur ondan eminim. şu fiyatlarda bile 20 kr. un altına uzun yolda çok rahat düşerim. herkes reno alsın diyemem bu şartlarda dahi. ama sizlerde kimse almasın demeyin lütfen zira insanları yanlış yönlendirmiş olursunuz. herkes memnuniyetini veya şikayetlerini belirtir. alaack kişiler ona göre kendi kararlarını verirler. ben hem servis hem konfor hemde yakıt ekonomisi açısından iyiki clio 4 de biniyorum rabbim rahatımı bozmasın inşaallah. ve herkese bu huzuru bahşetsin.

Wag ın TSI ı ve DSG si Honda'nın göçüğü Clio nun şamandırası her markada var problem önemli olanı arızanın arkasında durması müşteri sini memnun etmesidir . Sorunsuz seri üretim marka ve model yoktur.

2016 aralık çıkışlı hiç arıza yaşamadıgım şükür benzinli clio 4 üm var. yani arıza hepsinde olsa markanın geri çağırması gerekmez miydi ?

Bende de 2016 11.ay çıkışlı 1.5 dizel manuel joy paket var 14000kmde. Depoyu fulleyince dediginiz gibi ibre tam değilmiş gibi gösteriyor. Bende şaşırdım görünce yeni araba. Bagajdan gıcırtı sesi geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eski bir kia sahibi olarak daha 1 ay dolmadan renaulttan soğudum

Bende de 2016 11.ay çıkışlı 1.5 dizel manuel joy paket var 14000kmde. Depoyu fulleyince dediginiz gibi ibre tam değilmiş gibi gösteriyor. Bende şaşırdım görünce yeni araba. Bagajdan gıcırtı sesi geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eski bir kia sahibi olarak daha 1 ay dolmadan renaulttan soğudum

Trim sesleri renaultun en buyuk sikintisi. Bugun ust segment araclari olan kadjar ve talisman dahil hepsinde var. Testleri de mevcut. Malesef ki boyle. Fiyat performans diyecegim ama o da kesmiyir bir yerde. İki sene i20 kullandim. Karsilastirmak dogru mu bilemiyorum fiyat olarak ama arac ne ariza yapti ne de trim sesi vardi. Renault bu trim sesi konusuna bi care bulmali artik. 2014 fluence kullaniyorum arabada bez bant cekmedigim yer kalmadi sesler kesilsin diye ve inanin hala ses var. Gosterge siperligini bastan imal ettim desem yeridir her yeri sesi kesmek icin malzemelerle dolu ve hala ses geliyor. Malesef renault dendiginde aklima ilk olarak trim sesi geliyor. İnsallah zamanla bu algiyi kirar diyecegim ama renault tarafinin da pek umursadigi bi konu oldugunu sanmiyorum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bagaj kapağından gelen gıcırtı sesini Bez Bant sayesinde hallettim çok şükür. Kilit kısmını metal kısmı komple bez bant ile sardım. Ayrıca dört köşede bulunan yuvarlak yumuşak plastik var ve sert plastik içine konulmuş. O da metale çarpıyor boşlukta. O boşluğu da bez bant ile sararak kapattım çıt ses yok. Bir de kapı içten açma plastiğinden de geliyor ses. Onun için de würth marka silikon sprey aldım onunla halledeceğim :-)

megane 3 te trim sesi filan hiç yok ama cliodan bazen anlamsız sesler gelmiyor değil :D çıtırtı sesi bendede oluyor bazen, çok umursamıyorum araç memnun ettiği için :) araba çok sessiz olduğu için en ufak sesi belli ediyor

megane 3 te trim sesi filan hiç yok ama cliodan bazen anlamsız sesler gelmiyor değil :D çıtırtı sesi bendede oluyor bazen, çok umursamıyorum araç memnun ettiği için :) araba çok sessiz olduğu için en ufak sesi belli ediyor

Sese takıntım var benim de :-) çözene kadar her yolu denerim :-D

Geri