Medi@skin_v2_Final sürümü çıkmış. Kurmayı başaran oldu mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Medi@skin_v2_Final sürümü çıkmış. Kurmayı başaran oldu mu?
Arkadaslar selam, bir kac gun once paylastigim buyuk mediaskin linklerini tek linkte upload ettim arzu eden buradan da indirebilir ;
http://www.mediafire.com/download/4k2x7gp3kd7cs1q/MediaSkinRFC.zip
Flash bellektekilerin tamamını sil, sonra MediaSkin klasörünün içindekileri kopyala ve flasha yapıştır. Flashı açtığında MediaSkin klasörünü değil, içindekileri görmen lazım.ya ben bu linki 3 defa indirmeme rağmen her defasında arşiv hatası veriyor. Upload sırasında anlık bir kopma olmuş olabilir mi. Başaramadım yüklemeyi ben bilmiyorum artık arşivi onarırken tam onarım yapmadı mı veya ben mi yapamadım bilemiyorum.
flash belleğe atım şeklini bir görsel olarak paylaşsanız olur mu ya
ben flash belleğin içerisine şu şekilde attım direk flashı araca takınca mp3 klasörü içindeki 1AMuet dosyasını görüp çalıyor ses falanda yok zaten en azından ses vereydi iyiydi
bir hayır sahibi arkadaşımız keşke tüm dosyaları torrent olarak paylaşsa
Flash bellektekilerin tamamını sil, sonra MediaSkin klasörünün içindekileri kopyala ve flasha yapıştır. Flashı açtığında MediaSkin klasörünü değil, içindekileri görmen lazım.
Dediğiniz şekilde yaptım ama yine aynı sonucu alıyorum usb yi takıp aracı çalıştırınca direk mp3 klasörü içindeki o sessiz mp3 ü oynatmaya başlıyor. @kaan41 nickli arkadaşımız da soğulsun yardımcı olmaya çalışıyor. O da sizin söylediklerinizi söylemişti ama ben yine yapamadım.
8 ve 16 GB lık usb ile denedim aynısonucu aldım usb ler fat32 olarak biçimlendirilmiş şekildeydi. sistem sürümüm 4.0.3 zaten
usb okumaya başlanınca direk olarak mp3 oynatmaya başlıyor