R-Nav için yeni arayüz, video oynatma ve iGO

programın içinde türkçe dil dosyası var var ama bir türlü seçmiyor bu arada igo türkçe yaptığım da igo açılıyor türkçe dil seceneğini seçiyorsun yüklemeye başlıyor ve donuyor sizce sebebi ne olabilir ufak bir ayrıntıyı altıyorum ama ne? :-)

yüklemiş olduğun dil igonun bu sürümüyle uyumlu değildir ondan yapar. bu linkten indirdiğin dosyayı igo içindeki content klasörü ile değiştir çalışır ben çalıştırdım

https://mega.co.nz/#!Ddo2AIoQ!nMugW4...AFnjPc5v7NepOo

Benim aracım daha 1.5 aylık fakat sürüm 4.0.2 yukseltmek için ne yapmalıyım?

vallahi eline sağlık kardeşim herkezin duasını alacaksın emin ol bunu uzun zamandır araştırılan bir konuyu çözüme ulaştırmış oldun en son haliyle güncelleyip downlad yapabileceğimiz hale getirirebilirsen taksim istiklal teknosa ya gel yemeğin benden :)

İgoyu turkce yaptim ben gayet guzel calisiyor, ana calisan uygulamayida turkce dil dosyasi duzenlemeyi dusunuyorum

Emeğinize Sağlık elleriniz dert görmesin
ben dediğiniz gibi igo dosyalarını attım tam türkçe olmadı bazı menüler hala ingilizce sizde ki de öylemi arkadaşlar?
ve çok ağır çalışıyor menülerde hep birbirine girmiş durumda :-)))

Son düzenleme:
öncelikle konuyla ilgili uğraşan zaman harcayan arkadaş ve arkadaşlarımıza teşşekkür etmek istiyorum.merak ettiğim şu,bütün bu indirmeleri tek linkle hepsini indirmek mümkün değilmi?çünkü kafalar iyice karışmaya başladı:)heleki benim gibi teknoloji yoksunu bir insan için:))

Geri