R-Nav için yeni arayüz, video oynatma ve iGO

teşekurler

Türkiye haritası ve Türkçe dil paketi mükemmel uyum sağladı, cihaz bambaşka bir şeye dönüşüyor, video oynatmada falan sıkıntı yok, menü Türkçe olunca cihazı ve yeni yazılımı kullanmak hem kolaylaştı hemde keyif verici oldu...
Yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkür ederim...:eyv
Ustacim detaylı bi şekilde bize de anlatabilirsen biz teknoloji ozurluler olarak cok mutlu oluruz :)

Vay vay vay konuya gel konuya. Az önce gördüm konuyu iyice okudum ve işleme sistemi 4.0.3 güncellemesiyle başladım. mydx isimli kullanıcı arkadaşımıza şukranlarımı sunuyorum. Güncelleme yaptım ama 4.0.3 den sonra nga_contetent gibi bir yeni sürüm uyarısı verdi. Bu nedir bilen var mı?

Vay vay vay konuya gel konuya. Az önce gördüm konuyu iyice okudum ve işleme sistemi 4.0.3 güncellemesiyle başladım. mydx isimli kullanıcı arkadaşımıza şukranlarımı sunuyorum. Güncelleme yaptım ama 4.0.3 den sonra nga_contetent gibi bir yeni sürüm uyarısı verdi. Bu nedir bilen var mı?
Ben 2 ay önce 4.0.3 sürümünü yüklediğimde o dediğin güncelleme yoktu, bugün Aykut abi güncelleme yaparken çıkmış bende anlamadım kardeşim...

Ben 2 ay önce 4.0.3 sürümünü yüklediğimde o dediğin güncelleme yoktu, bugün Aykut abi güncelleme yaparken çıkmış bende anlamadım kardeşim...

Mustafa abi bir de nga_contetent güncellemesiyle R-nav ın arayüzü değişip video oynatma, kamera, sürüm modu v.s. aktif oluyormuş. Denesek mi acaba? :D
Yok yok biz işimizi sağlama alıp 4.0.3 ten gidelim. Linkten indiriyorum ama maç da var kararsız kaldım. Sabah ola hayrola ;)

Geri