Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu arada navigasyonda haritaları igoya atarsanız bidruda da çalışması için aynı haritaları oraya da kopyalamanız gerekli bunun dışında igo için dil ve ses dosyalarını da eklemeniz gerekli.
arkadaşlar ben dün yükledim çalıştırdım igo dosyalarını torrent olarak veriyorum. bu content dosyasını igo nun içindeki content dosyasını silip kopyalıyoruz harita ses dil hepsi yüklenmiş oluyor
Yukarıdaki sitede programın tüm detayları yazmaktadır Chrome ile giriş yapıp türkçe diline çevirirseniz bilgi sahibi olabilirsiniz soldaki talimatlar sekmesinden diğer menü bilgilerinede ulaşa bilirsiniz.
türkçe derken düğmeler üzerinde türkçe yazması mı onlar imaj dosyası olarak usbde var sadece açıp resim dosyaları üzerinde oynama yapılması lazım photoshop veya benzeri bir programla onu yapacak vaktim yok şu aşamada ama fırsat bulunca onu da yapmayı düşünüyorum.
programın içinde türkçe dil dosyası var var ama bir türlü seçmiyor bu arada igo türkçe yaptığım da igo açılıyor türkçe dil seceneğini seçiyorsun yüklemeye başlıyor ve donuyor sizce sebebi ne olabilir ufak bir ayrıntıyı altıyorum ama ne?