R-Nav için yeni arayüz, video oynatma ve iGO

Yeni yazılım güzele benziyor :eyv

bu arada navigasyonda haritaları igoya atarsanız bidruda da çalışması için aynı haritaları oraya da kopyalamanız gerekli bunun dışında igo için dil ve ses dosyalarını da eklemeniz gerekli.

benim part 4de almanya haritasında bi hata veriyo. usbyi taktım güncelle ekranı filan gelmedi acaba bundan dolayı mıdır?

igo türkiye haritası, türkçe ses ve dil dosyaları ile ilgili yapılacaklar ilk mesaja eklenmiştir arkadaşlar.

lite olanı indirip türkiye haritasını sonradan eklerseniz daha kolay olur büyük dosyayla uğraşmanıza gerek kalmaz.

http://wolfncu.clan.su/index/glavnoe_menju_nastroek/0-6

Yukarıdaki sitede programın tüm detayları yazmaktadır Chrome ile giriş yapıp türkçe diline çevirirseniz bilgi sahibi olabilirsiniz soldaki talimatlar sekmesinden diğer menü bilgilerinede ulaşa bilirsiniz.

Bilginize

Arkadaşlar merhaba programı türkçe çalıştıran varmı?

Arkadaşlar merhaba programı türkçe çalıştıran varmı?

türkçe derken düğmeler üzerinde türkçe yazması mı onlar imaj dosyası olarak usbde var sadece açıp resim dosyaları üzerinde oynama yapılması lazım photoshop veya benzeri bir programla onu yapacak vaktim yok şu aşamada ama fırsat bulunca onu da yapmayı düşünüyorum.

programın içinde türkçe dil dosyası var var ama bir türlü seçmiyor bu arada igo türkçe yaptığım da igo açılıyor türkçe dil seceneğini seçiyorsun yüklemeye başlıyor ve donuyor sizce sebebi ne olabilir ufak bir ayrıntıyı altıyorum ama ne? :-)

Geri