R-Nav için yeni arayüz, video oynatma ve iGO

mega.nz kota sorunu yaşayanlar aboneliği olmayanlara yardımcı olabilirim 15 tlye 1 aylık indirme satın aldım yoksa indiremiyorsunuz özelden ulaşabilirsiniz.

2 aydır uğraşıyorum walla gına geldi. bu gün bir yere kaça yükleme yaparsınız dedim 150 tl dedi.( yükleme için çok deyilmi)
istanbul anadolu yakasında yardımcı olabilecek warmı .artık pes ettim yardım edicek veya yol gösteren herkeze teşekkür ederim .

[FONT=&quot]Abiler dostlar kardesler mediaskinde video oynatma ile ilgili 5kusur gblik "M" dosyasınıi indirdim aracima sorunsuz bisekilde yukledim arayuzdeki ayarlar resim vs gibi seylere tiklayip dosya icine girebiliyorum yalniz video ve igo8 e tiklayinca dit diye bir ses geliyor icerigini acmiyor sebebini bilen bu sorunu yasayan cozen birileri varmidir acaba ?[/FONT]
[FONT=&quot]videolari mp4 avi mpeg olarak ayni klibi farkli isimlerde adlandirarak usb iceriginde video klasorune ve usbin direk icine attim arka fonda 1kusur saatlik sarki acik[/FONT]

yükledik bilgiSAYARA şimdi ne yapmamız lazım

media nav türkiye haritası nasıl güncellenir?

Herkese Merhaba..

Öncelikle okurken yazılanları gerçekten büyük emekler verdiğinizi gördüm çok sağolun baba oğlunyla uğraşmaz bu kadar siz sürekli bilgi paylaşımı yapmışsınız sizi tebrik ediyorum.. İkinci olarak M yazılı yerden son dosyayı indirdim ancak bilinmeyen format yada hasar görmüş gibi bir uyarı veriyor... :(

Geri