R-Nav için yeni arayüz, video oynatma ve iGO

6.0.3 sürümüne ait dosyanın içinde navigasyona ait harita ve ses dosyaları olmadığı için çalışmıyor. ben 4.0.3 sürümüne ait dosyanın içindeki harıtaları ses dosyalarını ve hız kamera dosyası gibi igo 8 e ait bütün dosyaları kopyalayıp her dosyayı kendi flash belleğimin içindeki ilgili dosyanın içine yapıştırdım. hatta internetten başarsoft 2016.4 en güncel haritayı indirdim şuan hiçbir sıkıntı yok çalışıyor.
benimde tek sıkıntım navigasyonda konumumu ok değilde araç olarak yapanlar var bende onu beceremedim.

6.0.3 sürümüne ait dosyanın içinde navigasyona ait harita ve ses dosyaları olmadığı için çalışmıyor. ben 4.0.3 sürümüne ait dosyanın içindeki harıtaları ses dosyalarını ve hız kamera dosyası gibi igo 8 e ait bütün dosyaları kopyalayıp her dosyayı kendi flash belleğimin içindeki ilgili dosyanın içine yapıştırdım. hatta internetten başarsoft 2016.4 en güncel haritayı indirdim şuan hiçbir sıkıntı yok çalışıyor.
benimde tek sıkıntım navigasyonda konumumu ok değilde araç olarak yapanlar var bende onu beceremedim.

4.0.3 sürümüne ait harita dosyasına nasıl ulaşabilirim ?

Harita dosyasi surumlere ait degildir. Her sene guncellenir ve en son surumu kulanman her zaman daha avantajlidir. O yuzden 4.0.3 surumune ait haritayi kullanmaktansa basarsoftun en son surum haritasini bulubilirsen onu yukle ki ennson yapilan yollar da navigasyonda gorunsun...

makine süpermiş.

Arkadaşlar bu skinleri nereden buluruz? yorumları okudum 1-2 tane link var ama bulamadım. alternatif varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Yaz saati uygulamasina gecildiginden beri Media Nav in saati her gun 15-20 dk geri kaliyor. Saati manuel ayarliyorum. Ama araci her yeni calistirdigimda saat geri kaliyor, sizde boyle bir sorun var mi? Nasil cozulur?

Aynı sorun bende de var nasıl çözülür bilen varsa yardımcı olsun burdan.

Kişiye özel skin çalışmalarına başladım, yarın kısmetse ilk testi aracımda gerçekleştiriceğim. Olumlu testin ardından ''Ücretsiz'' indirme linki paylaşacağım. Bilginize.

Kişiye özel skin çalışmalarına başladım, yarın kısmetse ilk testi aracımda gerçekleştiriceğim. Olumlu testin ardından ''Ücretsiz'' indirme linki paylaşacağım. Bilginize.
arkadaşım
mediaskin
linki paylaşabilirmisin eski linkler ölmüş sadece video izlesem yeterli harita falan istemiyorum

lİNKLER VİRÜS PROGRAMI TARAFINDAN KİMLİK DALANDIRICILIĞI DİYE ENGELLENİYOR.

Geri