R-Nav için yeni arayüz, video oynatma ve iGO

Acılmıyor

arkadaşlar mediaskin 558 mb dosyayı indirdim sıkıştırılmış dosyadan çıkardım fat32 olan usb attım araca taktım rnav sürümü 4.0.3 imiş zaten herhangi bir güncelleme sormadı ayrıca bahsedilen mediaskin e geçiş saglayan kırmızı nokta çıkmadı hiçbirşey olmadı anlıcanız birisi yardımcı olsun lütfen nerde hata yapıyorum neden herkezde calışan mediaskin bende çalışmıyor.

Arkadaşlar 2 adet.kadran olan arayüz de km kendiliğinden yükseliyor bi hatamı yaptım yoksa düzeltme şansımız varmi

orjinalı bozuluyor mu nasıl oluyor acaba yoksa sadece usb den mi çalışıyor olacak ?

Son düzenleme:
indirmek ücretlimi anlamadım nasıl indirecğim 5.73 gb %80 e geldi kota doldu uyarısı yaptı ?

keşke 2 parça olarak ekleseydiniz indirilmiyor tek parçada kota aşımı doluyor.

Son düzenleme:
sonunda yaptım da uygun videoları nerden indirebiliriz ve formatı boyutu ne olması gerekiyor.

sonunda yaptım da uygun videoları nerden indirebiliriz ve formatı boyutu ne olması gerekiyor.

Bilgisayarınıza free video downloader programını kurun. 240X320 olarak indirin.Flash bellekteki video dosyasına atın.Daha sonrasında aracınızın media oynatıcısında kullanabilirsiniz.

Bilgisayarınıza free video downloader programını kurun. 240X320 olarak indirin.Flash bellekteki video dosyasına atın.Daha sonrasında aracınızın media oynatıcısında kullanabilirsiniz.

Onuda çözdüm youtube video indirme sitesinden orta kalitede mp4 formatında indiriyorum çok kolay iniyor 360 mp denk geliyor gayet güzel :)

Geri