R-Nav için Medi@skin Lite Programı İndir !

tamam o sorunu cözdum şimdide igo language error verio bi dosyaları tekrar yuklicem sıra ona geldi :) birde normal cihaz çalışırken blutooth telefon goruşmesi yaptım telefonu kapattıktan sonra kırmızı nokta veya ekran geri gelmedi :(

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Önce emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim. Programı başarı ile yükledim. Youtubeden bir videoklibi mp4 e çevirdim ama ama çalmadı. O çok önemli değil.
Asıl önemli olan müzik açıkken navigasyonu çalıştıramıyor muyuz? Müzikçalardan çıkmadan navigasyona giremedim. Acaba arayüzü değiştirsem olurmu ki?

dosyayı indirdim usbye attım r-nav'a bağladım ama desteklenmeyen codec uyarısı alıyorum?bilgisi olan?dosyanın içinde 1AMuet.mp3 dosyası var onu açıyor direk ?çözüm vaarmıdır?

Son düzenleme:
arkadaşlar bendede aynı sorun var araç dacia sandero programı yükleyip usb ye kopyaladım desteklenmeyen codec uyarısı yazıyor ve direk 1AMuet.mp3 olan yer çıkıyor nerde yanlış yapıyorum acaba

Ortamı seçtiğinizde açılan yerde 1amuet dosyası çalacak şekilde ayarlanmış olacaktır, seçeneklere girip tekrarla şıkkından çıkarsanız diğer mp3 dosyalarını da dinleyebilirsiniz...

Ortamı seçtiğinizde açılan yerde 1amuet dosyası çalacak şekilde ayarlanmış olacaktır, seçeneklere girip tekrarla şıkkından çıkarsanız diğer mp3 dosyalarını da dinleyebilirsiniz...
Güncelleme yapılamadan geliyor o uyarı,yani usb takınca direk güncelleme gelmesi lazım ama gelmiyor

2015 CLİO IV 1.5 DCİ EDC 90HP ICON BEYAZ-28NR780 💪

program kurulmuyor ama dırek orası cıkıyor

Programı kuramayan bana gelsin hallederiz...

Hocam nasıl gelelim?Anlatsanız olmaz mı?

2015 CLİO IV 1.5 DCİ EDC 90HP ICON BEYAZ-28NR780 
Konudaki açıklamaya rağmen programı kuramıyorsanız nasıl anlatayım bilemiyorum ki, en temizi programı benim kurmam sanırım... :eyv

Geri