R-Nav için Medi@skin Lite Programı İndir !

navigasyon gayet iyiye benziyor hatta şehir girişlerinde ki kameraları bile gösteriyor acaba seyyar radar kameralarını da gösterebilir mi ?

seyyar radar kameralarını göstereceğini zannetmiyorum ama navigasyon gercekten sahane... bizim standart navigasyondan cok daha iyi...
bu arada igo da navigasyonu kullanırken saat yazmıyor ekranda onu nereden nasıl görüntüleyebiliriz?

teşekkürler

Son düzenleme:
seyyar radar kameralarını göstereceğini zannetmiyorum ama navigasyon gercekten sahane... bizim standart navigasyondan cok daha iyi...
bu arada igo da navigasyonu kullanırken saat yazmıyor ekranda onu nereden nasıl görüntüleyebiliriz?

KESİNLİKLE zaten en önemli tarafı güncel bir haritamız oldu artık..dediğin gibi bi kaç eksik diyebileceğimiz yönü var saat çalan şarkı ve telefon bağlantısı gibi..!!

16 gb belleğe kurdum çalıştı.Şimdi bu bellekteki dosyaları başka bir flaşa koplayıp onu kullansam çalışırmı? 16 gb flaş ziyan olmasın.
Birde ilk sayfadaki hız göstergesi ekranı nereden açılıyor

16 gb belleğe kurdum çalıştı.Şimdi bu bellekteki dosyaları başka bir flaşa koplayıp onu kullansam çalışırmı? 16 gb flaş ziyan olmasın.
Birde ilk sayfadaki hız göstergesi ekranı nereden açılıyor
Çözümü kendim buldum.

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var,mediaskin programını ilk çıktığında yükledim düne kadar sorunsuz çalışıyordu fakat dün bilgisayarıma bu son çıkan lite programını indirdim,sadece haritaları ve WolfNCU klasörlerini bendekilerle değiştirdim.Şimdi mediaskin i açtığımda haritalara girmiyor,r-nav a dönmek istediğimde videolar açılıyor,kısacası programın kafası karıştı galiba.Şimdi ben ne yapmalıyım?

Bellekteki programı komple silip Lite versiyonunu komple belleğe at kardeşim...

geri görüş kamerasıyla ilgili bişeyler yaparken navigasyon kabul ediyorum tuşu deaktif oldu yardımcı olabilirmisniz

Geri