Media Nav Evolution 9.1.3 Video Oynatma

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RClio4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RClio4

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Katılım
3 May 2018
Mesajlar
103
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Herkese merhaba, bu aralar bir çok arkadaşımız arabasında video oynatma hakkında bilgi edinmek istemiş;
Not: 9.1.3 olmadan video oynatmayı denemeyiniz. Oluşan sorunlardan biz sorumlu değiliz
yukarıdaki videoyu kesinlikle izleyin ve videonuzun çözünürlüğünü 432x240 yapınız. Video boyutu ne kadar büyürse işlemciye binecek yük o kadar çoğalacağından dolayı Büyük MB lı videolarda .donmalar kasmalar olabilir.
Video oynatma nasıl çalışır için kısa bir video aşağıdaki linkte.

İlk önce aşağıda linkte verdiğim cihaz güncelleme dosyasını(upgrade.lgu) indirin ve “”FAT32”” formatlanmış boş bir usbye atın ve ardından arabaya geçin ve arabayı çalıştırın ekran açılınca radyoyu açın arabadan ses gelsin. Usbyi takın kısa bir süre sonra alt bölüme güncelle diye bir onay tuşu gelecek ona basın. Radyonun sesi kapanacak. Bu süreçte radyo sesi gelene kadar bekleyin ve motoru durdurmayın. Radyo sesi gelince güncelleme bitmiş demektir.
Şimdi cihazınız artık son sürümüme güncellendi.
2. Aşama Video Oynatma güncellemesine geçiyoruz. Aşağıda linkte verdiğim Video Oynatma dosyasını (upgrade.lgu) ""boş""(İlk önceki dosyayı USBden silin) bir usbye atın ve ilk aşamadaki gibi güncelleme işlemini yapın. Oda bitince video oynatma programı yüklenmiş olacak. Güle güle kullanın.

CİHAZ GÜNCELLEMESİ İÇİN LİNK:
https://yadi.sk/d/LKzRtZM5kb0RzQ
VİDEO OYNATMA PROGRAMI İÇİN LİNK:
https://yadi.sk/d/OBWf_yW9X-jgsA

ekstra olarak harita için medi nav evo harita konusuna gidebilirsinz

 
Geri
Üst