R-Nav için Medi@skin Lite Programı İndir !

Konudaki açıklamaya rağmen programı kuramıyorsanız nasıl anlatayım bilemiyorum ki, en temizi programı benim kurmam sanırım... :eyv
Hocam şöyle bir durum var,usb taktığımız da o mp3 ekranı açılıyor yani güncelleme filan gelmiyor,zaten gelmiş olsa yapabilirim

2015 CLİO IV 1.5 DCİ EDC 90HP ICON BEYAZ-28NR780 💪

araç çalışır iken takmazsanız mp3 ekranı gelir... Araca bindiğinizde start stopa basmadan takmanız lazım.

araç çalışır iken takmazsanız mp3 ekranı gelir... Araca bindiğinizde start stopa basmadan takmanız lazım.
Aracı çalıştırıp takıyorum R-Nav kapalıyken?.

emeği geçenlere çok teşekkürler yükledim çalıştı. lakin benim araçtaki versiyon. 4.0.5 ti 4.03 oldu. bu yazılımı 4.0.5 te çalıştırmanın bir yolu yokmudur. mevcut versiyonun değişmesini istemiyorum. tekrar teşekkürler,

emeği geçenlere çok teşekkürler yükledim çalıştı. lakin benim araçtaki versiyon. 4.0.5 ti 4.03 oldu. bu yazılımı 4.0.5 te çalıştırmanın bir yolu yokmudur. mevcut versiyonun değişmesini istemiyorum. tekrar teşekkürler,

Öncelikle hayırlı olsun hocam,peki anlatabilirmisiniz nasıl çalıştırdınız?

Olmuyor,neyi denediysem olmadı.Tlfla destek verebilecek olurmu?

ilk sayfada anlatılanları bire bir yaptım. yükleme bittikten sonra belirttiği dosyayı siliyosun. aracı çalıştımadan herşey kapalıyke tak usb yi sonra çalıştır. bekle ekrana geliyor. bu kadar... ama benim versiyon 4.0.5 den 4.0.3 e düştü...

abi senin bu yüklediğin media skin içinde ki haritalar bu aşağıdakinden eski mi aynısı mı :)

http://www.renaultfanclub.com/renault-medya-merkezi/83334-turkiye-guncel-harita-2015-03-igo8.html

merhabalar... daha once 2015 güncel Q1 türkiye haritasi paylasmıstım...

simdi de Q2 haritası paylasıyorum.. en gücel halidir.. ilk mesaja ekleyip bu linki de kaldirabilirsiniz... güle güle kullanın..

link alıntıdır... kendi uploadım degildir.. linki indirdim güncelledim kullandım hatasızdır.. güvenilirdir.

merhabalar... daha once 2015 güncel Q1 türkiye haritasi paylasmıstım...

simdi de Q2 haritası paylasıyorum.. en gücel halidir.. ilk mesaja ekleyip bu linki de kaldirabilirsiniz... güle güle kullanın..
link alıntıdır... kendi uploadım degildir.. linki indirdim güncelledim kullandım hatasızdır.. güvenilirdir.

Eyvallah kardeşim...:eyv

Geri