bende merak ettim araca binince işten dönerken loud olayını deneyeceğim seste bir nebze olsun iyileştirme olsa bile kar kardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende merak ettim araca binince işten dönerken loud olayını deneyeceğim seste bir nebze olsun iyileştirme olsa bile kar kardır
nasıl yapıldığını biliyormusun?
Ben bu load bölümünü bulamadım ya işlemi tam olarak nasıl yapıcaz biraz daha açık anlatabilir misiniz ? Benim de bass -2 de şu an çok rahatsız ediyo malesef
araç çalışırken radyoyu kapatın saat ekrana gelsin, daha sonra direksiyon arkasındaki ses açma kapatma tuşlarından 1 kez + 1 kez - e bastıktan sonra boş bir usb takın, Boş usb taktıktan sonra test menusu otomatik açılacak, açılan ekrandan AUDIO TEST bolumune tıklayıp , SOL EN USTTE LOAD EOL FILE a tıklayacaksınız , sonra radyo açma kapatma tuşuna 2 kere basınca tekrar sizi saat ekranına atacak usb i cıkartıp radyoyu tekrar açtıktan sonra bass ı +5 yapıp telefondan iyi kalitede bir muzik açarsanız farkı gorebilirsiniz. Fakat radyoda ses şiddeti azalıyor yani sesi sonuna kadar açabiliyorsunuz.
Benim merak ettiğim konu bu yapılan işlemi nasıl geriye çevirilecek, bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Cihazi tekrar update etmeyi deneyeceğim, (fabrika ayarlarına geri dön ile LOAD EOL FILE ayarı geri donmedi)