Hayali bile güzeldi.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar touch versiyonu haliyle eco tuşu bulunmuyor bu araçtada aktif edebiliyormuyuz.
Connect Diag Tool yazısı 1 saatlik işlem ile düzeltiliyor.
Loud olayına gelince ben Rnav da Audio test menüüsüydü sanırım yanlış hatırlamıyorsam . Load Eol file gibi bi yer vardı tıkladım ses bi tuhaf oldu sonra Loud kısmında On yaptım ses düzeldi. baya bi iyileşme oldu ve kubi ben bu 4x20 hoparlorleri basslar -2 orta -2 tiz +4 kullanıyordum ve şuanda basslar +3 te inan ses 30 da bir gıdım boğulma yok çok tatlı bir bass sesi alıyorum ..
ses ve tat alma konusunda iyiyimdir. Gerçekten bişeyler sezmesem burda yazmadım . tıpkı sana ECO MOD KELEBEĞİNDE yazdığım gibi eco mod kelebeği yok demiştim . Yazılımsal demiştim ve serviste teyit etti.
Loud olayınıda servisteki clio ile karşılaştırdık ve seste iyileşme olduğunu cotechte gördü. Bu yazdıklarımı sende yannş anlama somurtmuyorum hee )
bu load olayını bende denedim -2 / -3 de bass kullanırken şuan +5 de ve hiç bir bozulma yok.. super mi değil ama ilk halinden daha iyi oldugu kesin.
benim sorum ; audio test bolumun de mic(ex) internal external ve diger tuslar ne işe yarıyor bi bilginiz var mi ? bunun dişinda bu test menusunde yaptıgımız degisiklikleri 0 lamak istersek ne yapıyoruz ?
tesekkurler