R-Nav Çevre Dostu Sürüş MEnüsü aktif edildi.

Hayali bile güzeldi.....:halay

bu konu kapanmaz hayalde kalmaz elbet hortlar :)

selam Çevre Dostu Sürüş yolda giderken çalışıyormu aktif etmeyi becerirsek yoksa sadece aktif oluyor sonra bir parça yada başka işlemmi yapmak gerekiyor değerleri gösteriyoröu sürüş esnasında yani

hocam sadece yazılımsal aktif edebildik. fakat ecudan bilgileri okutamadık . bu iş için servis yollarını çok aşındırdım ama birses çıkmadı. sanırım bi parça gerekli

Arkadaşlar touch versiyonu haliyle eco tuşu bulunmuyor bu araçtada aktif edebiliyormuyuz.

Arkadaşlar touch versiyonu haliyle eco tuşu bulunmuyor bu araçtada aktif edebiliyormuyuz.

evet edebiliyorsun. forumda onunla alakalıda konumuz mevcut. tuşun olduğu kapağı kaldır soket war altında soketi kapaktan ayır. bi ataç yardımı ile mavi ve beyaz kabloyu birbirine değdir eco aktif olur.

teyp kilitlendi kod istiyor

dj2krV.jpg
[/URL][/IMG]

rLVZkN.jpg
[/URL][/IMG]

selamun aleyküm arkadaşlar çevre dostu menüsünü aktif ettim fakat aktif ettikten sonra o menüde bir sürü yeni keşfedilecek bir şeyler farkettim merak işte ve update firmware tıkladım önce bekledi sonra teyp kapanıp açıldı ardından şifre istedi açılırken açıkçası bir şey oldu diye korktum ve kartı çıkarıp yeniden açtım arabayı çalıştırdım stop ettim nafile hep şifreli ekran geldi neyse servisi aradım ekranım böyle bir şifre istiyor dedim. Garanti kitapçığının ikinci sayfasında kod yazar dedi neyse yada şase numarasını ver dedi ben sana bilgisayardan söylim şase numarasını verdim dört haneli bir kod verdi girdim oldu şükür :) başkasının başına gelir diye yazayım dedim resimleri de ekliyorum

R-Nav bilgi kitapçığına kod yapıştırılmış benim araçta belki sizde de öyledir. Bence kontrol edin.

bu load olayını bende denedim -2 / -3 de bass kullanırken şuan +5 de ve hiç bir bozulma yok.. super mi değil ama ilk halinden daha iyi oldugu kesin.
benim sorum ; audio test bolumun de mic(ex) internal external ve diger tuslar ne işe yarıyor bi bilginiz var mi ? bunun dişinda bu test menusunde yaptıgımız degisiklikleri 0 lamak istersek ne yapıyoruz ?

tesekkurler

Connect Diag Tool yazısı 1 saatlik işlem ile düzeltiliyor.

Loud olayına gelince ben Rnav da Audio test menüüsüydü sanırım yanlış hatırlamıyorsam . Load Eol file gibi bi yer vardı tıkladım ses bi tuhaf oldu sonra Loud kısmında On yaptım ses düzeldi. baya bi iyileşme oldu ve kubi ben bu 4x20 hoparlorleri basslar -2 orta -2 tiz +4 kullanıyordum ve şuanda basslar +3 te inan ses 30 da bir gıdım boğulma yok çok tatlı bir bass sesi alıyorum ..

ses ve tat alma konusunda iyiyimdir. Gerçekten bişeyler sezmesem burda yazmadım . tıpkı sana ECO MOD KELEBEĞİNDE yazdığım gibi eco mod kelebeği yok demiştim . Yazılımsal demiştim ve serviste teyit etti.

Loud olayınıda servisteki clio ile karşılaştırdık ve seste iyileşme olduğunu cotechte gördü. Bu yazdıklarımı sende yannş anlama somurtmuyorum hee :))

bu load olayını bende denedim -2 / -3 de bass kullanırken şuan +5 de ve hiç bir bozulma yok.. super mi değil ama ilk halinden daha iyi oldugu kesin.
benim sorum ; audio test bolumun de mic(ex) internal external ve diger tuslar ne işe yarıyor bi bilginiz var mi ? bunun dişinda bu test menusunde yaptıgımız degisiklikleri 0 lamak istersek ne yapıyoruz ?

tesekkurler

hocam load olayını bende yaptım yada en azından yaptığıma inanıyorum eskisiyle arasında hiç değişim olmadı desibel ölçüm cihazıyla da kontrol ettik... Tekrar zahmet olmazsa nasıl yaptığından bahsedebilirmisin?

Geri