R-Nav Çevre Dostu Sürüş MEnüsü aktif edildi.

cumartesi günü servise gittim bu konu ile alakalı .. Videoda gördüğümüz aracın acaba rnav bağlantıları bizim ile aynımı .. kablo tesisatları onların incelenmesi gerekli. clip control cihazı ile baya bi kurcaladık fakat gene sonuç alamadık . Mais te yok öyle birşey deyip kestirip atmıış :)

bu konuda tüm çaba gösteren arkadaşlara teşekkürler emekleri için. yinede güzel bir rüyaydı. belki bir gün rustan bir şeyler çıkabilir internet ve odb2 için uğraştığı yazılıydı forumlarında.

13358d1392377308-r-nav-cevre-dostu-surus-menusu-aktif-edildi-jkgkm-l.jpg
Hadi hayırlısı ama araç kimin?

Yetkili serviste veya chiptunning işi yapan yerde tanıdıkları olanlar ecu dan bu özellikleri açtırır. Youtube ta bir sürü video var. Gt ve rs te r-nav olmasına rağmen sürüş bicimi göstergesi çalışıyor.
Obd2 elm327 ile ben ecu daki bcm kontrol Ünitesi'ne ulaşmayı deniyorum ama şifreli olmuyor.

Konuyla alakalı varmı bi gelişme ümit varmı doktor yaşayacakmı :)

bana yarın servis yolu gözüktü gene desenize.. :) en sonunda ecuyu elime alıcam :)

hocam ben bu resimde radyo dan başka bir şey göremedim. nerede sürüş göstergesi yav?hımm

Arkdslr arac fabrikanin araci. Mesaiye kaldgmda almstm. Fabrika snrm yazilimi ozel atmis. Rnav ekran goruntulerini alamadm. Alsaydim belki cozeblrdk. Bidahakine kismet.

Ayhan kardeşimizin dediğine göre bu iş yazılımla ilgili ,üstatlar bu işe bir el atsa da maliyeti ne olursa verilir bence. en azından fabrikada veya büyük servislerde yazılım işleriyle uğraşan bir yakını olanlar yardım edebilir.

Geri