R-Nav Çevre Dostu Sürüş MEnüsü aktif edildi.

Eco2 drive menüsünde bir gelilme yok herhalde hiç kimseden ses çıkmıyor umutlar bittimi yoksa?

valla beklemedeyiz. ctesi günü servise gidicem bende sorucam bakalım ne oldu iş diye cotech e :)

Adam internete girdiğini söylüyor, internete giren R-nav varsa doğrudur sizin dediğiniz :))
r link opsiyon bile değilken dacia serisinde nasıl takmıslar acaba onu da ben merak ettim şimdi :D

r link opsiyon bile değilken dacia serisinde nasıl takmıslar acaba onu da ben merak ettim şimdi :D
Listedeki opsiyon "Dacia Media NAV Navigasyon ve Multimedya Sistemi" fiyat 2300 yazıyor. Bumu değilmi emin değilim ama şundan eminim bu cihaz bizim R-Nav lara benzemiyor. Konuya ait beşinci sayfada yer alan loganda da var bi media cihazı "Çevre Dostu Sürüş Menüsü" aktif muhtemel bunun gibi bir şey...

Listedeki opsiyon "Dacia Media NAV Navigasyon ve Multimedya Sistemi" fiyat 2300 yazıyor. Bumu değilmi emin değilim ama şundan eminim bu cihaz bizim R-Nav lara benzemiyor. Konuya ait beşinci sayfada yer alan loganda da var bi media cihazı "Çevre Dostu Sürüş Menüsü" aktif muhtemel bunun gibi bir şey...
media nav ı gördüm ama açıp kurcalamadım sanki capturlara symbollere takılanlara benziyor gibiydi ama içindeki menüleri bilemiyorum belki haklı da olabilirsiniz.

Loganlardada dusterlardada bizim r-nav lardan var. ama tuş yerleri değişik. Hatta size şunu söyleyeyim. benim r-nav değiştirilirken yeni cihazı ilk taktıklarında bizde açılırken çıkan renault logosu yerine dacia logosu çıktı. bu ne dedim. tanıtmamız gerekli dedi. arabayı bilgisayara bağladı. yüklemesini yaptı. cihaz renault logolu olarak açıldı.

üstatlar bugün micom test menüsünde yanlışılıkla software update tıkladım ve r-nav yukardaki ekranda kaldı ve devamlı pin kodu istiyor nasıl çözeceğim yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar

Aracın garanti kartı veya kullanma klavuzu üzerine yapıştırılmış 4 haneli pin kodunu girin düzelir.

Loganlardada dusterlardada bizim r-nav lardan var. ama tuş yerleri değişik. Hatta size şunu söyleyeyim. benim r-nav değiştirilirken yeni cihazı ilk taktıklarında bizde açılırken çıkan renault logosu yerine dacia logosu çıktı. bu ne dedim. tanıtmamız gerekli dedi. arabayı bilgisayara bağladı. yüklemesini yaptı. cihaz renault logolu olarak açıldı.

Bugün gittim baktım cihaza, cihaz bizim r-nav dan farklı açılınca dacia logosu çıkan, internete giren, cd girişi bulunan, necvox markalı bir cihaz..

Geri