R-Nav Çevre Dostu Sürüş MEnüsü aktif edildi.

Connect Diag Tool yazısı 1 saatlik işlem ile düzeltiliyor.

Loud olayına gelince ben Rnav da Audio test menüüsüydü sanırım yanlış hatırlamıyorsam . Load Eol file gibi bi yer vardı tıkladım ses bi tuhaf oldu sonra Loud kısmında On yaptım ses düzeldi. baya bi iyileşme oldu ve kubi ben bu 4x20 hoparlorleri basslar -2 orta -2 tiz +4 kullanıyordum ve şuanda basslar +3 te inan ses 30 da bir gıdım boğulma yok çok tatlı bir bass sesi alıyorum ..

ses ve tat alma konusunda iyiyimdir. Gerçekten bişeyler sezmesem burda yazmadım . tıpkı sana ECO MOD KELEBEĞİNDE yazdığım gibi eco mod kelebeği yok demiştim . Yazılımsal demiştim ve serviste teyit etti.

Loud olayınıda servisteki clio ile karşılaştırdık ve seste iyileşme olduğunu cotechte gördü. Bu yazdıklarımı sende yannş anlama somurtmuyorum hee :))

Sistem aktif olmasa bile o menüyü kaldırmayacağım,sadece --C görünmesin diye iptal ettim o kadar...:eyv

@kubilay
Loud EOL file tuşa bastıysanız normal menü üzerinden fabrika ayarlarına geri dönün ve micomtest menüsünden loudnees ve on kısmına tıklayıp cihazı yeniden başlatın.

üstatlar bu menavrusu tamamen nasıl kaldırıp orjinal r*nav 'a dönüyoruz . birde enson güncellenen r-nav'a menavrus yükleyebiliyormuyuz tekrardan.
aydınlatırsanız sevinirim.

Konuyla ilgisi yok ama klimayı kapatıp havalandırmayı camlara vermişsin abi,araç bunu cam buğ çözücü olarak algılayıp klimayı aktif ediyor,AC OFF ışığı yanık olup klima kapalı desede araç klimayı aktif ediyor(camların buğunusu-buzunu daha çabuk çözmeye çalıştıgı için),klimayı kullanmayıp yakıttan tasarruf edeyim deyip motor sıcaklığından yararlanmak için AC OFF ışınını yanık durumu getirip havalandırmayı da ellere ve ayaklara vermelisin,havalandırmayı yukarı verince klima açıyor araç...
Ben zaten camları çözsün diye yukarı verdim,klimayı açtıgını zaten bliyorum diyorsan bu msı yok sayabilirsinqw
nasıl yanki klima kapalı havayı camlara verdiğimde klima ışığı yanıyor yanıyor ama klimada calışıyormu

sürümü serviste pc bağlatarakmı yükselteceğiz yoksa başka bi care varmı?
Önce boş bir flash bellek alıp bilgisayarında biçimlendireceksin,tamamen boş olmalı,daha sonra R-NAV cihazını açıp NAVI menüsüne girdikten sonra belleği takıp aracın parmak izini alacaksın.
Renault Tools programını indirip yükledikten sonra bilgisayarında açacaksın,belleği bilgisayarına takacaksın,sistem belleği otomatik olarak tanıyacak ve senden üye profili oluşturmanı isteyecek devamında belleğe yeni güncellemeleri yükleyecek.
Belleği aracındaki R-NAV a NAVI ekranına geldikten sonra takacaksın,sistem otomatik olarak yeni güncellemeyi algılayacak ve yeni sürümü yükleyecek,bunları yaparken aracının motorunun çalışır durumda olması gerekiyor !

nasıl yanki klima kapalı havayı camlara verdiğimde klima ışığı yanıyor yanıyor ama klimada calışıyormu
Aynen öyle ama öncelikle şu noktada bir anlaşalım,kliman otomatikmi manuel mi

Önce boş bir flash bellek alıp bilgisayarında biçimlendireceksin,tamamen boş olmalı,daha sonra R-NAV cihazını açıp NAVI menüsüne girdikten sonra belleği takıp aracın parmak izini alacaksın.
Renault Tools programını indirip yükledikten sonra bilgisayarında açacaksın,belleği bilgisayarına takacaksın,sistem belleği otomatik olarak tanıyacak ve senden üye profili oluşturmanı isteyecek devamında belleğe yeni güncellemeleri yükleyecek.
Belleği aracındaki R-NAV a NAVI ekranına geldikten sonra takacaksın,sistem otomatik olarak yeni güncellemeyi algılayacak ve yeni sürümü yükleyecek,bunları yaparken aracının motorunun çalışır durumda olması gerekiyor !
teşekkürler

Geri