R-Nav Çevre Dostu Sürüş MEnüsü aktif edildi.

arkadaşlar şu olayı nasıl yapıcamızı video cekerek anlatabilirmisiniz detaylı olarak 2 gundur deniyorum ama yapamadım şöyle tane tane anlatarak bi video ceksenizde diğer arkadaşlar yanlış yapmasa benim gibi :)
Kubilay'ı arayıp telefonda destek alacaksın kardeşim,en temizi bu... :)

Hazır delphi de çalışan birini bulmuşken soralım o zaman
Rlink modeli için ürettiğiniz kablo gurubunda ekran kısmına gelen kablolar haricinde başka bir fark varmı?
Bunu sormamdaki amaç kazalı araçlardan çıkan rlink i alıp kablolarının sadece rlink kısmını alıp çalıştırabilirmiyiz.
şimdi gördüm sorunu şöyle cevaplayım sana bize gelen modeli aracın modeline göre üretiyoruz yani ıcon için farklı kablo ağı touch için ayrı ve joy için şöyle söyleyim fransa için ıcon nasıl yapıyorsak türkiye içinde aynı kablo ağını üretiyoruz sadece fark aracın sağdan direksiyonlu olması kablo aynı ne eksik nede fazla şöyle düşündüm eğer yurtdışındaki araçta bu özellikler varsa bizimkilerdede vardı sadece aktif değil onuda bizim yapmamız gerekiyor nasıl yapacaksak

Şimdi servisten geldim,maalesef R-Nav ile aracın bilgisayar sistemi arasındaki bağlantılarda bu işlem görünmüyor,NAV sisteminin ülkesini Amerika olarak seçtik yinede aktifleşmedi...
Konuyu MAİS ile görüşecekler...

Sistemi kurcaladıkça değişik ekran görüntüleri gelmeye başladı,dün sistemi kurduğımd GSİ çıkmıyordu bugün biraz kurcaladım sistemi iptal edip farklı şekilde kurdum bu sefer GSİ geldi ve ortalama hız verisi --/-- yerine 0 yazmaya başladı,sistemi aktif edene kadar durmak yok... :)

1780913_617615474955012_1182781504_n.jpg

Bugünkü hali...

1511584_618021604914399_1599765513_n.jpg

1780916_618021631581063_1012922974_n.jpg

Abi isin ilginç tarafida arac yarim kontakta iken -- seklinde araci calistirinca degerler 0 oluyor :) micon test menusu acik iken en ustten bi altta bat var ona bas aku voltajini veriyor gene o ekranda iken araci surmeye basla aracin hizini gosteriyor :)

Sistemi kurcaladıkça değişik ekran görüntüleri gelmeye başladı,dün sistemi kurduğımd GSİ çıkmıyordu bugün biraz kurcaladım sistemi iptal edip farklı şekilde kurdum bu sefer GSİ geldi ve ortalama hız verisi --/-- yerine 0 yazmaya başladı,sistemi aktif edene kadar durmak yok... :)

1780913_617615474955012_1182781504_n.jpg

Bugünkü hali...

1511584_618021604914399_1599765513_n.jpg

1780916_618021631581063_1012922974_n.jpg

Konuyla ilgisi yok ama klimayı kapatıp havalandırmayı camlara vermişsin abi,araç bunu cam buğ çözücü olarak algılayıp klimayı aktif ediyor,AC OFF ışığı yanık olup klima kapalı desede araç klimayı aktif ediyor(camların buğunusu-buzunu daha çabuk çözmeye çalıştıgı için),klimayı kullanmayıp yakıttan tasarruf edeyim deyip motor sıcaklığından yararlanmak için AC OFF ışınını yanık durumu getirip havalandırmayı da ellere ve ayaklara vermelisin,havalandırmayı yukarı verince klima açıyor araç...
Ben zaten camları çözsün diye yukarı verdim,klimayı açtıgını zaten bliyorum diyorsan bu msı yok sayabilirsinqw

Bende servisteydim bugün, cihaza bağlayıp baya karıştırdı usta yanımda ama bir şey çıkmadı, benim bu cihazla müdahale edebileceğim şeyler bunlar dedi tek tek baktık, bazı araçlar için arada yama felan geldiği oluyormuş ama bu araç için yok dedi... Türkiyedeki R-Link lerde bu menü çalışıyor mu? bilen varmı...

Bende servisteydim bugün, cihaza bağlayıp baya karıştırdı usta yanımda ama bir şey çıkmadı, benim bu cihazla müdahale edebileceğim şeyler bunlar dedi tek tek baktık, bazı araçlar için arada yama felan geldiği oluyormuş ama bu araç için yok dedi... Türkiyedeki R-Link lerde bu menü çalışıyor mu? bilen varmı...
Türkiyedeki rlinklerde bu menü aktif
Hatta toprağımın paylaşmış oldugu bir konu da vardı
http://www.renaultfanclub.com/showthread.php?t=65874&p=764579#post764579

Geri