R-Nav Çevre Dostu Sürüş MEnüsü aktif edildi.

Eco drive menüsü her iki Capturunda aktif hale geldi,sürümlerini 4.0.2 ye yükselttik,ses ayarlarıda tamam, sıcaklık --C olarak görünüyor,öğleden sonra Beylikdüzü'ne gideceğiz o sırada verilerin çalışıp çalışmadığına bakarız...

abi eğer çalışsaydı sıcaklık ekrana gelirdi 1 C diye :) -- C yazıyorsa malesef veriler okunamıyor.. Bu işi servisteki tanıdıklara bi sorsanız cotech bi ilgilense şu işi tatlıya bağlasak havai fişekleri patlaksak devran

ögle arasında biraz kurcalayayım dedim:) update firmware bastım normal parmak izi alırken cıkan ekran geldi kutucuklar doldu ekran karardı ve sonuç:) doğrulama kodu istiyor ekranda 0000 ve 1234 ü denedim olmadı acaba doğrulama kodunu bilen varmıdır ekran o şekilde kaldı

Ekranda her şey var lakin verileri okuyamıyor,bu işi çözmemiz lazım... :)
Bu arada 2011Q olan harita güncellemeden sonra 2012Q oldu ve olmayan özellikler geldi...
Sistemi kurarken telefonda yaptığı yardımlardan dolayı Kubilay kardeşime teşekkür ederim...:eyv

Ekranda her şey var lakin verileri okuyamıyor,bu işi çözmemiz lazım... :)
Bu arada 2011Q olan harita güncellemeden sonra 2012Q oldu ve olmayan özellikler geldi...
Sistemi kurarken telefonda yaptığı yardımlardan dolayı Kubilay kardeşime teşekkür ederim...:eyv

abi bi suru video var adamlar yurtdisinda reno logan denilen araclarda bile kullaniyor .. Sponsor inanlardaki cotech bu isi cozebilir belki

abi bi suru video var adamlar yurtdisinda reno logan denilen araclarda bile kullaniyor .. Sponsor inanlardaki cotech bu isi cozebilir belki
Bizim Captur için yeni yazılım olduğunu söylediler ve bunun için aracın motorunun soğuk olması lazım dediler bende aracı bugün İnanlar'a bıraktım,yarın sabah teslim alacağım,bu meseleyi de söyledim bilgisayara bağlıyken aradaki bağlantıyı açmaya çalışacaklar...

Bizim Captur için yeni yazılım olduğunu söylediler ve bunun için aracın motorunun soğuk olması lazım dediler bende aracı bugün İnanlar'a bıraktım,yarın sabah teslim alacağım,bu meseleyi de söyledim bilgisayara bağlıyken aradaki bağlantıyı açmaya çalışacaklar...

Verilerin gelmesi icin mi motorun soguk olmasi gerek ,? Bi baksinlar bakalim insaallah cozerler . Sabirsizlikla bekliyorum . Yarin oglende bu is netlesir diyelimmi o zaman ??

Verilerin gelmesi icin mi motorun soguk olmasi gerek ,? Bi baksinlar bakalim insaallah cozerler . Sabirsizlikla bekliyorum . Yarin oglende bu is netlesir diyelimmi o zaman ??
Verilerle alakası yok,aracın genel yazılımının güncellemesini yapacaklar,ilk marşta arasıra ESP uyarısı veriyordu,bir kaç kere yaptı bunu,yeni yazılım güncellemesi gelmiş ona bakacaklar ve bunun için motorun soğuk olması gerekiyormuş...
Arada bizim Eco işine de bakacaklar,menüyü ilk defa gördüler... :)

şimdi gördüm sorunu şöyle cevaplayım sana bize gelen modeli aracın modeline göre üretiyoruz yani ıcon için farklı kablo ağı touch için ayrı ve joy için şöyle söyleyim fransa için ıcon nasıl yapıyorsak türkiye içinde aynı kablo ağını üretiyoruz sadece fark aracın sağdan direksiyonlu olması kablo aynı ne eksik nede fazla şöyle düşündüm eğer yurtdışındaki araçta bu özellikler varsa bizimkilerdede vardı sadece aktif değil onuda bizim yapmamız gerekiyor nasıl yapacaksak

Captur r-nav sistemini güncelleyen Mustafa Usta'ya çok teşekkür ederim. Umarım yeni sistemi en kısa zamanda aktif ederiz.

arkadaşlar şu olayı nasıl yapıcamızı video cekerek anlatabilirmisiniz detaylı olarak 2 gundur deniyorum ama yapamadım şöyle tane tane anlatarak bi video ceksenizde diğer arkadaşlar yanlış yapmasa benim gibi :)

Geri