- Konuyu Başlatan
Gidiyor tabici , o menude santgratin oldugu tus var C diye ona tiklicaksin degisicek sonra deactive yapicaksinPeki Santigrat simgeside gidiyormu Kardeşim ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gidiyor tabici , o menude santgratin oldugu tus var C diye ona tiklicaksin degisicek sonra deactive yapicaksinPeki Santigrat simgeside gidiyormu Kardeşim ??
Eyvallah
Yahu kardeşim gerginmisin bilmiyorum ama mesajlarin cok ciddi yahu biraz gül yavv
R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 Kullanılarak Gönderildi
Renault Logan ile Captur'un R-Nav sistemi birebir aynı lakin o menü bizimkinde yok,yarın bu işi denemek farz oldu...
Clio4 Eco Modunda olduğu gibi, tak olmayan eco tuşunu bitir işi, renonun garip satış politikası..arkadaşlar olayda benimde katkım olsun istedim bu clio4 araçlarımızın bütün elektrik aksamını biz üretiyoruz ( DELPHI ) ve sağdan direksiyonlu araçların yurdışına kablo ağını biz gönderiyoruz diyeceğim şu turkiyedeki araçla yurt dışındaki aracın arasında hiç bir fark yok sadece arabanın özelliklerine göre kablo ağı oluşturuyor eğer bu sistem yurt dışında çalışıyorsa eminim bizim türkiyede çalışır çünkü aynı kablo aynı malzeme herhangi bir fazlalık yada eksiklik kullanılmıyor faydası olur diye düşündüm saygılar...