R-Nav Çevre Dostu Sürüş MEnüsü aktif edildi.

arkadaşlar herkese merhaba ,
MEnavrusu çoğu kullanıcı az çok biliyor, media nav ile ilgili çok özellikleri bize sundu. Geçenlerde izlediğimiz bi videoda dacia medinavda menüsünde Eco driveı gördük nası yaparız ederiz derken rus arkadaşın açıklamalarını çat pat çevirdik ve bugn uzun ugraslar sonucu test menüsüne girişş yaptım.. başardım :)
racı çalıştırın , rnavın üzerinden ses açma tuşuna 1 kere basın saat gelsin ekrana
direksiyon arkası tuşlardan 1 kere + ya bi kere - ye basın ve boş bir flash takın..
TEST MENÜSÜ gelecek...

Emeğine sağlık, faydalı bir munü ama bir o kadar da riskli. İleride reno servisleri ücretli olarak aktif edecek belki de

Emeğine sağlık, faydalı bir munü ama bir o kadar da riskli. İleride reno servisleri ücretli olarak aktif edecek belki de

Aynen hocam dediğin gibi hem faydalı ama yanlış tek bir tuş ile Connect Diag TOOL yazısı ekranda :=)) Reno yeterki para ile aktif etsin . atarız 10 - 20 bişeyler :))))

birde ekrandan değerleri okuyabilseyidk keşke

Bu konu ile alakalı yarın tam bişiler yazabilirim buraya araştırmalar devam ediyor ama birde güvendiğim cotech ile bu konuya eğilicez.. Arjantinde kullanılıp bizde kullanılmıyor ve menü aktif olup değer gelmiyorsa yazılımsaldır ecudan değerler aktif edilmesi gerekebilir cevabı aldım.. bakalım yarın daha net bişeyler söyleyebilicem

Haberini bekliyorum. Net biseyler olmadan bir daha bi cihazi kurcalamam :)

Servisten geliyorum şimdi.. Cotech ile uzun konuşmalar yaptım ve test menüsünü gösterdim. Süper bişey bulmuşsun tebrik ederim dedi . ( Bulmadık sadece uygulamada başarılı olduk ) teşekkür ettim kendisine . Arjantin videolarını izlettim media nav aynı media nav . araç symbol ve bu özellik çalışıyor . bu tamamen yazılımsal bişey fakat Medianavın herhangi bi özelliğe müdahale ettirmediğini söyledi. İstanbul piyasasında bunu araştırıcam maise kadar sorucam 2 gün sonra tekrar ara beni dedi. Er yada geç çözeceğiz bu işi. DEdim aparat falan gerekli olabilirmi beyinle teyp arasına. Gerek olduğunu sanmıyorum çünkü aparatlık bir iş olsa araç yarım kontakta iken sıfırla menüsü deaktif . marşa bastığında aktif hale gelmez dedi. yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum dedi . Benimde aklıma şu geldi. Parmak izi oluşturup sistem güncellemesi yaptığımız yerde media tool box sitesinden arjantin diye seçsek ülkeyi ve sistem yazılımını indirsek ve tekrar yüklesek acaba bişeyler elde edebilirmiyiz .?

merakla bekliyoruz :)

Please wait... :)

Menüye girdim lakin modları aktif etmedim Seçeneklerden menüyü getirdikten sonra santigratı ve sürüş biçimini geri gönderme şansımız yok
Eskiye dondurme sansimiz var kubilay , deactive yapicaksin ve eski haline donecek

Sanırım herzaman olduğu gibi yine 3. sınıf dünya ülkesi muamelesi görüyoruz.Aşağıdaki videolarda araçlar aynı isimleri farklı fakat medianav ekranları da farklı
2013 Renault Logan incelemeleri
2013 Renault Sembol incelmeleri
http://www.youtube.com/watch?v=Vd2StbciZRs

Geri