R-Nav Çevre Dostu Sürüş MEnüsü aktif edildi.

Kliman otomatikse AC OFF ışını yanarak kullancaksın,o şeklide kliama kapalı demektir
Ayrıca YUKARI - ORTA -AŞAGI OK ile gösterilen 3 havalandırma tuşundan ORTA ve AŞAGIYI açabilirsin...YUKARI yı açarsan AC OFF ışıgı yansa bile klima otomatik aktif oluyor

Renault müşteri hizmetlerinden aldığım cevap eco drive ile ilgili:
ECO MOD özelliği ile bağlantılı olarak egzoz emisyon durumunu belirten bir sinyaldir.

Şehir içi kısa mesafeli ve trafikli bir yolda bu özelliğin aktif olması mümkün değildir. Egsoz sistemi partikülleri atabilmesi için uzun süre dur kalk yapmadan aynı süratte gitmesi gerekmektedir.
eco drive menuyu bu şekilde test edbilen varmı uzun süre sürüşten bahsediyor.

Renault müşteri hizmetlerinden aldığım cevap eco drive ile ilgili:
ECO MOD özelliği ile bağlantılı olarak egzoz emisyon durumunu belirten bir sinyaldir.

Şehir içi kısa mesafeli ve trafikli bir yolda bu özelliğin aktif olması mümkün değildir. Egsoz sistemi partikülleri atabilmesi için uzun süre dur kalk yapmadan aynı süratte gitmesi gerekmektedir.
eco drive menuyu bu şekilde test edbilen varmı uzun süre sürüşten bahsediyor.

hikaye yapmasınlar :)) Dış ısı sıcaklığınıda göstermiyor onun içindemi uzun sürüş yapmak gerekli :))

hikaye yapmasınlar :)) Dış ısı sıcaklığınıda göstermiyor onun içindemi uzun sürüş yapmak gerekli :))
Açık yolda Şirinevler'den Beylikdüzü'ne gidip geldik,yaklaşık 70 km yol yaptık her hangi bir veri gelmedi ekrana,Adanaya'mı gitsek ne yapsak... :D

araç içi kamerasıyla hataya kadar gidelim sonra belgelerle konuşalım :)

Sandero stepway alan bir arkadaşın aracını, yol bilgisayarını açmak ve r-link ayarlarını yapmak üzere servise çağırmışlar, bir program yükleneceğinden bahsetmişler, arkadaş R-Lİnkte Çevre Dostu Sürüş Menüsünde olmadığını ve ekleneceğini söyledi, bakalım arkadaşa takılmayı düşünüyorum serviste ne yapacaklar.

Sandero stepway alan bir arkadaşın aracını, yol bilgisayarını açmak ve r-link ayarlarını yapmak üzere servise çağırmışlar, bir program yükleneceğinden bahsetmişler, arkadaş R-Lİnkte Çevre Dostu Sürüş Menüsünde olmadığını ve ekleneceğini söyledi, bakalım arkadaşa takılmayı düşünüyorum serviste ne yapacaklar.

yol bilgisayarı olmayan araçta nasıl RLink oluyor. :) Rnavdır o ..

Güzel haberleri bekliyoruz

Bende inanamadim ama eminim r-link hocam, istedigi opsiyon disinda geldigi icin 2000 tl uste para istediler.. tabi r-link icin bir uygulama bizim r-nav lari nekadar baglar bilinmez. Yinede bir bakalim belki biseyler cikar...

Eco2 drive menüsünde bir gelilme yok herhalde hiç kimseden ses çıkmıyor umutlar bittimi yoksa?

r nav dır hocam o 2300 tl gibi bi fiyattan bahsetti serviste sormustum ama r link değil r nav :)

Geri