Dreamondata üstadım ne klavuzda nede garanti kartında böyle bir kod yok ve yapıştırılmamış. servis çözer herhalde değilmi?
sayg.
sayg.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rus arkadaşa ( Alexander2012) eco2 drive menu sorunu ile ilgili soran oldumu acaba belki onda bir ipucu vardır.
Ben daha önce sormuştum alexander2012 ye r-navın ayarlarıyla ilgili değil eco2 menüsünün görünmemesi demişti.bu Ecu Ünitesi'nde ki ilgili modüldeki kısıtlamayla alakalı.
Örneğin joy larda teypte ekran olmadığı için saat yol bilgisayarında görünüyor touch ve icon da r-nav ekranında.
Bu işin araştırılması kapsamlı çünkü Arjantin'de çalışan eco2 li araçlarda ki Ecu ile clio4 teki Ecu ünitesi aynı mı? Aynı ise Ecu ile r-nav arasındaki kablo bağlantıları aynı mı? Bunların hepsine bakılması lazım. Şayet herşey aynı olsa bile yetkili servislerin clip control cihazı ile araca müdahale edebildiği yerler kısıtlı.
Ya mais ten özel bir protokol ile bu sisteme müdahale edilir Yada chip tunning işlemi gibi Ecu ya dışarıdan müdahale edilir. Bu tür bir işlemde clio4 teki Bosch marka Ecu Ünitesi'nin obd2 soketi üzerinden müdahalesi şuan şifreleri bilinmediğinden yapılamıyor. Bunun için Ecu nun sökülüp yapılması lazım oda garantiyi bozar bunuda kim yaptırmak ister değer mi düşünmek lazım.