R-link2 navigasyon harita ücretsiz güncelleme

HERE 2024.Q2 haritasını video ile paylaştım.

Merhaba Hakan bey,
2016.11 model Megane 4 Sedan aracımda R-Link 2 ve 3.3.16.986 var.
Crack yaptıktan sonra en son Başarsoft 2023.Q2 yüklemiştim.
Başarsoft'un güncel haritasına ulaşamayınca sizin Here 2024.Q2'yi yüklemeye çalıştım.
USB'yi bağladıktan sonra güncelleme isteyip istemediğimi soruyor, sonra aygıtta medya dosyası yok deyip güncelleme başarısız diyor.
Her seferinde USB'yi baştan hazırladım ama sonuç değişmedi.
Ne yapabilirim?

Merhaba Hakan bey,
2016.11 model Megane 4 Sedan aracımda R-Link 2 ve 3.3.16.986 var.
Crack yaptıktan sonra en son Başarsoft 2023.Q2 yüklemiştim.
Başarsoft'un güncel haritasına ulaşamayınca sizin Here 2024.Q2'yi yüklemeye çalıştım.
USB'yi bağladıktan sonra güncelleme isteyip istemediğimi soruyor, sonra aygıtta medya dosyası yok deyip güncelleme başarısız diyor.
Her seferinde USB'yi baştan hazırladım ama sonuç değişmedi.
Ne yapabilirim?
Merhaba Videoda, 4:25'teki ekran geliyor mu? Geliyorsa küçük kutucuğu işaretliyor musunuz?

Merhaba Videoda, 4:25'teki ekran geliyor mu? Geliyorsa küçük kutucuğu işaretliyor musunuz?
Gelmiyor.
Yüklemeye çalışırken gelen bildirimlerin görüntülerini eklemeye çalışayım.

Ekli dosyalar

• tempImagenHeRY7.webp
    tempImagenHeRY7.webp
    60.4 KB · Görüntüleme: 9
  • tempImagehgOFsW.webp
    tempImagehgOFsW.webp
    61.9 KB · Görüntüleme: 7
  • tempImageEPHx8m.webp
    tempImageEPHx8m.webp
    62.7 KB · Görüntüleme: 7
  • tempImagebiNfRG.webp
    tempImagebiNfRG.webp
    38.3 KB · Görüntüleme: 8
  • tempImagePqweLt.webp
    tempImagePqweLt.webp
    47.8 KB · Görüntüleme: 8
  • tempImageaBY1Vy.webp
    tempImageaBY1Vy.webp
    55.6 KB · Görüntüleme: 8
Sağlama toplama hatası nedeniyle yüklemiyor. Bu hata harita yüklemek için cihazınızın hafızasında yeterince yer kalmadığını belirtiyor. Yer olmadığı için harita yükleyemiyorsunuz. Siz sadece Türkiye haritası mı yüklüyorsunuz?

Sağlama toplama hatası nedeniyle yüklemiyor. Bu hata harita yüklemek için cihazınızın hafızasında yeterince yer kalmadığını belirtiyor. Yer olmadığı için harita yükleyemiyorsunuz. Siz sadece Türkiye haritası mı yüklüyorsunuz?
Evet (sizin YouTube kanalında linkini paylaştığınız turkey here 2024.Q2).

Yeni haritayı yüklerken eskisini kaldırmıyor mu?

Yer açmak adına öncesinde yüklü başka ülkeler varsa onları nasıl silebilirim?

Eskisinin üzerine yazması için önce yeterli disk alanı var mı onu kontrol ediyor. Sizin cihazda yer yok gibi görünüyor. Eskisini silmenin yolu var. Ancak buradan yazarak tarif ile yapılabilecek bir iş değil. Doğru dosyaları silmek lazım. Aksi halde navigasyonu kullanamayabilirsiniz.

Eskisinin üzerine yazması için önce yeterli disk alanı var mı onu kontrol ediyor. Sizin cihazda yer yok gibi görünüyor. Eskisini silmenin yolu var. Ancak buradan yazarak tarif ile yapılabilecek bir iş değil. Doğru dosyaları silmek lazım. Aksi halde navigasyonu kullanamayabilirsiniz.
Teşekkür ederim.

Navigasyon güncelleme buraya kadarmış bizim ki için demekki. :-((

Merhaba,

biraz evvel R-Link 2'nin kapasitesini araştırırken şu görüntüyü buldum.
3024MB'ın 330MB'ı dolu görünüyor. (Zaten harita ve skin patch dışında da bir şey yüklememiştim).
Buna göre yeterli disk alanı var gibi görünüyor.
Problem başka bir şey olabilir mi?

Ekli dosyalar

• tempImage7WRpEG.webp
    tempImage7WRpEG.webp
    54.6 KB · Görüntüleme: 5
Merhaba,

biraz evvel R-Link 2'nin kapasitesini araştırırken şu görüntüyü buldum.
3024MB'ın 330MB'ı dolu görünüyor. (Zaten harita ve skin patch dışında da bir şey yüklememiştim).
Buna göre yeterli disk alanı var gibi görünüyor.
Problem başka bir şey olabilir mi?
Harita ve uygulamalar farklı sürücülere yükleniyor R-Link 2'de. Bunun sağlamasını söyle de yapabiliriz; orijinal harita güncellemesi yaptığınızda yaklaşık 7 gb'lık bir dosyayı sisteme yüklüyoruz. Yani sizin fotoğrafını eklediğiniz kısma zaten o kadar büyük bir dosya her şartta yüklenemez. Harita dosyasında sıkıntı olamaz. İndirme linkinden 560 kişi indirmiş. Ben sadece kendim 5 arabaya sorunsuz yükledim. Siz bana DM'den .wls dosyanızı ve VIN numaranızı gönderirseniz ben kontrol edebilirim. .wls boş fat32 ile biçimlendirilmiş max 32 gb.lık usb'ye arabanızın kayıt ettiği R-LINK klasörü içerisinde bulunur.

Geri