R-link2 navigasyon harita ücretsiz güncelleme

Basemap dosyasının yeni sürümünü arama bulamazsın. adı üstünde basemap yani temel harita. avrupa, amerika vs kıtalarının yeri değişmeden örnek avrupa ortadan ikiyee bölünmeden yenisi yapılmaz. 5 yaşındayken dünya haritası neyse şimdi de aynı değil mi.. basemap işte öyle birşey..
Arkadaşlar elinde Yeni tarihli basemap.fbl dosyası varmı 2015 sonrası olan varsa paylaşabilirmi ?

Hocam merhaba;
sizin oluşturduğunuz paketin içine ilaveten başarsofttaki tmc dosyalarını, başarsoft 3d de olupta, here de olmayan petrol istasyonlarının 3d görsellerini ve .fsp dosyalarını ekledim, paketin boyutu 403 mb.tan 450 mb.a çıktı, bu sabahta aracımda denedim sorunsuz çalıştı, Tekrardan teşekkür ediyorum, elinize sağlık, yüklemek isteyen arkadaşlar için de link bırakıyorum;

https://dosya.co/0m3yn4gqrhim/R-LINK.rar.html

Teşekkür ederim üstadım bende aracımda denedim. Sorunsuz çalıştı :bravo

Merhaba, aracımdaki 2.2.300 yazılımı 3.3'e çıkarmayı deneyeceğim, gerekli belgeleri indirdim fakat şu an araç üzerindeki 2.2 bu sayfadan aldığım link ile crack'lendi.

Sizce direkt 3.3 yükleme dosyasını atayım mı yoksa önce crack'i geri mi alayım?

Teşekkürler

Merhaba, aracımdaki 2.2.300 yazılımı 3.3'e çıkarmayı deneyeceğim, gerekli belgeleri indirdim fakat şu an araç üzerindeki 2.2 bu sayfadan aldığım link ile crack'lendi.

Teşekkürler

Merhaba. Normalde bir sıkıntı çıkmaz.Ama güncelleme yaparsanız Türkiye haritası yerinde, benim v7 güncelleme videosunda oluşan harita durumu olur. Sadece yeryüzü şekilleri kalır. Orjinal harita dosyası var mı?Ancak ben crack dosyasını kaldırmanızı, güncelleme yapmanızı ve v3.3 yüklemesini o şekilde yapmanızı tavsiye ederim.

Merhaba

İstediğiniz gibi bir paket oluşturdum. Deneyin isterseniz. Haritada sorun olacağını sanmıyorum, ancak umduğunuz gibi çıkmaz ise komple Here veya Başarsoft haritası yükleyebilirsiniz. Sorumluluk sizin :)
Building - Here
Phoneme - Here
Speedcam - Here
Map - Basarsoft
Poi - Basarsoft

Link: https://dosya.co/rbhspj6pb9tj/Turkey-Custom-HERE-Basarsoft.rar.html
Şifre: BrsYlmz
Arkadaşlar 2016 clio 4 sürüm 9,1,3 var. Bu haritayı yükleyebilir miyim. Teşekkürler

Teşekkürler

Hocam 2.2 sürümünden 3e çıkartamazsınız diye biliyorum kendiniz. Ancak servise giderek yükseltme yaptırabilirsiniz. 7 sürümüne çıkar. Sonrasında kendiniz 9a kadar çıkartabilirsiniz. Risk almayıp serviste yaptırmanızı öneririm 2 sürümünden geçerken.

Arkadaşlar 2016 clio 4 sürüm 9,1,3 var. Bu haritayı yükleyebilir miyim. Teşekkürler

Mesajınızı yeni gördüm hocam. Yok sizin araçtaki media ile uyumlu değil bu haritalar. R-Link 2 için sadece. Sizin cihazlar media nav diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam. Bu şekilde bulabilirsiniz.

Merhaba,
Öncelikle bu paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Ben daha önce here 2012 Q2 yüklemiştim. Sizin bu karma çalışmayı görünce bunu yüklemek istedim. Ama paylaşımınızı usb'ye indirip araca taktığımda hiçbir güncelleme çıkmadı. Bu normal mi? Teşekkür ederim.

Geri