R-link2 navigasyon harita ücretsiz güncelleme

Link verebilirmisiniz indirsem

Videonun açıklama kısmında harita indirme dosyası ve alternatif indirme linkini bulabilirsiniz.
Nasıl yüklendiği de belki işine yarayan olur diye videoyu paylaşıyorum:

Befe hocam anlattığınız talimatları uyguladım. benim sürüm 7.0.24.136 2016 talisman a denedim. başarılı oldu. emeğinize bilginiz için çok teşekkür ederim. 2022 here güncellemesini sabırsızlıkla bekliyorum. 3d yapıları kısmını çok beğendim. radar kısmını test edemedim. 100 mt yaklaşınca sesli uyarı kısmı vardı. deneyecem.

Befe hocam anlattığınız talimatları uyguladım. benim sürüm 7.0.24.136 2016 talisman a denedim. başarılı oldu. emeğinize bilginiz için çok teşekkür ederim. 2022 here güncellemesini sabırsızlıkla bekliyorum. 3d yapıları kısmını çok beğendim. radar kısmını test edemedim. 100 mt yaklaşınca sesli uyarı kısmı vardı. deneyecem.

Rica ederim. Güle güle kullanın.

2015 Kadjar İcon aracımda 2.2.19.300 sürümüne sahip 9.12.80.689874 navigasyon kullanıcısıyım. Kadjar forumunu gezdim ancak ulaşamadım. Genelde sürümü yükseltilmiş yöntemler ile karşılaştım. Bu yöntemle Kadjar sisteminde aynı sürümde geçerli bir harita güncellemesi var mıdır?

2015 Kadjar İcon aracımda 2.2.19.300 sürümüne sahip 9.12.80.689874 navigasyon kullanıcısıyım. Kadjar forumunu gezdim ancak ulaşamadım. Genelde sürümü yükseltilmiş yöntemler ile karşılaştım. Bu yöntemle Kadjar sisteminde aynı sürümde geçerli bir harita güncellemesi var mıdır?

Merhaba.
2.2.19.300 versiyonuna da crack yapıp crackli harita yükleyebiliyorsunuz. Ben kendi aracıma yapmıştım.

Merhaba.
2.2.19.300 versiyonuna da crack yapıp crackli harita yükleyebiliyorsunuz. Ben kendi aracıma yapmıştım.

Teşekkür ederim cevap için. Crack ve harita kurulumu ile ilgili bir mesajınız var. 1 Nisan 2020. Yeni link ya da içeriğe ulaşamadım. Yardımcı olur musunuz?

Bu konu altında 2.2.19.300 R-Link 2 versiyonu için crack dosyası paylaşmışlardı. Ben de en güncel haritayı 411. mesajdaki videoda açıklamalarında paylaşmıştım. 2022 versiyonu henüz çıkmadığından güncel bir harita dosyası yapıp paylaşmadım. Ama video açıklamalarında en güncel versiyonun indirme linkini bulabilirsiniz.Nasıl yüklendiğini de tarif etmiştim.

Merhaba.
V7'ye ait crack dosyasını tekrar yükledikten sonra 2021 haritası yüklerseniz sorun olmaz.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan bey Megane 4 aracımda carplay için servise USB soketini değiştirme için ne demem gerekiyor. Carplay desteği için usb soketini değiştirin diyorum bizde öyle birşey yok diyor carplay uyumlu uyumsuz bişey yok diyor parçayı sipariş vereceğiz gelecek diyor hepsi aynı diyor ne yapayım?

Servisle uğraşma al parçayı kendin değiştirirsin cok basit bir uygulama Hakan bey parça temininde yardımcı olabilir belki

Servisle uğraşma al parçayı kendin değiştirirsin cok basit bir uygulama Hakan bey parça temininde yardımcı olabilir belki
Parçayı aldım Megane 4 ile alakalı trimleri söküp takma videosu olsa bakarak yapabilirim ama hiçbir video bulamadım.

Geri