R-link2 navigasyon harita ücretsiz güncelleme

En günceli bu ayrıca harita içindeki 3D görsellere bayıldım. Bursaspor stadını timsah olarak 3D gösteriyor mükemmel yaaa

Merhabalar öncelikle çok teşekkürler haritaları indirdim ve yazıdaki gibi önce ilkini sonra da büyük dosyanın güncellemesini yaptım büyük dosya güncelleme yaparken 2 seçenek soruyor biri dünya haritaları diğeri avrupa haritaları avrupayı seçtiğimde hata verdi dünya yı seçtiğimde yüklemeyi yaptı şuanki sürüm
NM2014 Navigation
9.12.138.703531
jun 15 2017

harita : turkey 2017_06 gözüküyor

yükleme olmuş mu bir terslik var mı ?

Bir de POİ leri nereden aktif edebiliyoruz ?

Son düzenleme:
Merhabalar öncelikle çok teşekkürler haritaları indirdim ve yazıdaki gibi önce ilkini sonra da büyük dosyanın güncellemesini yaptım büyük dosya güncelleme yaparken 2 seçenek soruyor biri dünya haritaları diğeri avrupa haritaları avrupayı seçtiğimde hata verdi dünya yı seçtiğimde yüklemeyi yaptı şuanki sürüm
NM2014 Navigation
9.12.138.703531
jun 15 2017

harita : turkey 2017_06 gözüküyor

yükleme olmuş mu bir terslik var mı ?

Bir de POİ leri nereden aktif edebiliyoruz ?

Sormadan direk yüklemesi gerekiyor yanlışlık var

bu yöntem 7" ekran için geçerelimi ?

Merhaba ben dosyaları arkadaşın verdiği bulut adresinden indirdim. 4 farklı zip dosyası çıktı. Hepsini tek bir klasör altında mı topluyoruz ?

Merhaba ben dosyaları arkadaşın verdiği bulut adresinden indirdim. 4 farklı zip dosyası çıktı. Hepsini tek bir klasör altında mı topluyoruz ?

Evet hepsini tek klasörde toplayacaksınız.

Merhabalar

Burda tarif edildiği gibi herşeyi yapıyorum yüklemelerde de sıkıntı yok düzgün şekilde yükleniyor fakat sürüme baktığımda 2017_06 gözüküyor

Sürüm öyle görünüyor. Ama harita 2019.6 haritası

Geri