Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam yanlış anlaşılmak istemem ama konuyu biraz okuyun isterseniz, Başarsoft haritası istemezseniz here'nin haritaları da paylaşılmış forumda. Yüklediğim harita "kemalu" rumuzlu kullanıcının, 18nci sayfadaki #178 numaralı mesajında paylaştığı haritadır.
Hocam yanlış anlaşılmak istemem ama konuyu biraz okuyun isterseniz, Başarsoft haritası istemezseniz here'nin haritaları da paylaşılmış forumda. Yüklediğim harita "kemalu" rumuzlu kullanıcının, 18nci sayfadaki #178 numaralı mesajında paylaştığı haritadır.
Hocam siz beni yanlış anladınız. Başarsoftun 2020.03 haritası bende de yüklü.(Kemalu üstadım sayesinde yüklemiştim.) Siz son sürüm deyince belki son sürüm çıkmıştır diye sormuştum.
Merhaba arkadaşlar.. Hangisi Here, hangisi Tomtom, hangisi Başarsoft ? Bilgi kirliliğini önlemek için lütfen isimler altında link paylaşır mısınız. İsteyen istediği haritayı yüklesin. Daha yararlı olacağını düşünüyorum... Saygılarımla teşekkürler...
Hocam siz beni yanlış anladınız. Başarsoftun 2020.03 haritası bende de yüklü.(Kemalu üstadım sayesinde yüklemiştim.) Siz son sürüm deyince belki son sürüm çıkmıştır diye sormuştum.