- Konuyu Başlatan
1.5dci edcsizin aracta oldumu bu kac bg sizin arac ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.5dci edcsizin aracta oldumu bu kac bg sizin arac ?
sizin ile alakalı bir durum olabilir mi ?
ben bu yazınızı okuduktan sonra gece deneme yaptım hiç bir şekilde arac boşa almadı zaten yavaşlıyor arac..
frene basıyor olabilir misiniz ? anlık yakıt tüketiminiz ne oluyor bu olay yaşanıyorken ?
tekrar denedim rampa aşagıya denedim arac durmasın diye hızıma dikkat etmedim ama kesinlikle boşa cek medi arabayı (Ecoda denedim) düz yolda ikende boş cekmiyor. tekrar denicem bu sefer sport modda denicem
teşekkürler erdem bey. Servisin çözemediği bu sorunu kendi azminiz ile çözdünüz. Bende en kisa sürede servise giderek şu karin ağrisindan kurtulacağim inşallah...herkese merhabalar,
konuyu açan kişi olarak, araçtaki bu problem gaz pedalının değişmesi ile ortadan kalktı diyebiliriz artık. Pedal değişiminden bu yana yaklaşık bir buçuk ay oldu, hiç bir problem yaşamadım. Benimle beraber bu sorunu yaşayan arkadaşların, servislerden randevu alarak gaz pedalı değişimi talebinde bulunmaları halinde sorunlarının çözüleceği kanaatindeyim.
Herkese Merhabalar,
Konuyu açan kişi olarak, araçtaki bu problem gaz pedalının değişmesi ile ortadan kalktı diyebiliriz artık. Pedal değişiminden bu yana yaklaşık bir buçuk ay oldu, hiç bir problem yaşamadım. Benimle beraber bu sorunu yaşayan arkadaşların, servislerden randevu alarak gaz pedalı değişimi talebinde bulunmaları halinde sorunlarının çözüleceği kanaatindeyim.
takılan pedalın numarası fln varmı bu üründe sorun yokmuş diye isteye biliriz ayrıca pedal mekanızmasımı değişiyor ? o ayagımızı koydugumuz şey değildir heralde.
birde metal pedallar mevcut onlar hoşuma gitmişti..
ben hic gaz yemiyor diye servise gitmedim bilirlermi ki? ne diye anlatmamlazım derdimi elinizdeki belgeyi de paylasırsanız aynı kodaki ürünü isteyebilelim saygılar
Herkese Merhabalar,
Konuyu açan kişi olarak, araçtaki bu problem gaz pedalının değişmesi ile ortadan kalktı diyebiliriz artık. Pedal değişiminden bu yana yaklaşık bir buçuk ay oldu, hiç bir problem yaşamadım. Benimle beraber bu sorunu yaşayan arkadaşların, servislerden randevu alarak gaz pedalı değişimi talebinde bulunmaları halinde sorunlarının çözüleceği kanaatindeyim.
En iyisi manuel vites dert tasa Yok