Arkadaslar merhaba , bende burdan Renault Megane 4 serüvenimi paylasmak istiyorum artık komik geliyor ancak durum bu.
Oncelikle 3 ay HB Megane 4 kiralamıstım , ( Icon EDC buyuk ekranlı )
- arac bir kez durup dururken calısmadı yol yardım ıstedım gelip kutup baslarını sokup taktılar calıstı.
- Klima ayarını yapmak o kadar zorduki ekranla bogusmak zorunda kalıyordum.
- Arac cok atik degildi.
- vs vs .
Arac alacağim zamanda diğer araclarla kendimce kıyas yaptım ve Sedan Icon EDC kucuk ekranlı aldımkı klima ayarı manual olarak yapabileyim.
Şimdi burdaki serüvenim.
- Araç geri viteste harekette titreme yapıyordu servise goturdum sanzumanda bir cok parca değiştirdiler ve hala titreme cogu zaman mevcut
- Direksion altında manevralarda ses geliyordu , surtunme oldugunu farkettıler duzelttıler ancak orayı kapatan dıkdortgen kapagı esnetmısler bır kere surerken dustu frenle ayak arasına gırdı kaza yapıyordum zor kurtuldum.hala bagajda o parca
-Silecekleri cok cabuk eskidi ancak ben ıs yogunlugundan garantıye sokamadım sonrasında 165 TL istediler.15000 km de silecek bozuldu.
- Cukura dustum direk direksiyon hizası sola kaydı bunun ıcın ayrı para ıstedıkler( bu olabılır anlarım.)
- Klima cok verimsiz devamli üflüyor.
-Vites araliklari cok kotu ,
- 130 dan sonra yakıtı resmen içiyor.
-R link kopup baglanıyor
- Cogu zaman yokuslarda ama duz yoldada yaptıgı oldu , vitese gecmıyor gaza basmama ragmen, devir gostergesı yukselıyor gaz alıyor arac ama vitese gecmediği için yokus yukarıda yıgılıp kalıyor ve kaza atlatıyorum.Bununla alakalı şikayetvar sitesine yazdım ve mais aracı cagırdı ancak arac beyninde kayıt veya hata goremedıler.( Elimde video mevcut olmasına ragmen) deneme surusu yapan kiside rastlamamıs ki zaten rastlayamaz ben subat 2017 da aldım aracı bugune kadar 10 defa yapsa, 10 ay olmus ayda bir ortalamaya gelir.
Aracta sorun yok deyip gonderiyorlar, ilk defa bu marka arac aldım kendime bunu ben satamamda. kimin gunahına gireyim.
baska araclardada sorunlar cıkabılır ancak bu derece ciddi bir sorunla karsılasmadım zira bugune kadar aynı segmentte premium diye adlandırılan ama bence normal araba olan Alman arabasının DSG versiyonu 2 yıl kullandım, Leon kullandım uzun sure ama bu tur ciddi sorunları yoktu bu aracların.