Öncelikle herkese merhaba, fluence grubundan geldim ve birşey sormak istiyorum EDC aracımla ilgili. Benim aracımda vites kutusunu kontrol ettirin uyarısı verdi, sabah çalıştırıp yaklaşık 1 km gittikten sonra ve stop edip çalıştırdığımda kayboldu Allaha şükür şu an da tekrar gelmedi o mesaj. Benim düşüncem sizin forumda gerekse bizim forumda okuduklarımdan sonra, çoğu servis edc den pek aşırı anlamıyor ve ya yaklaşmak istemiyorlar bakımdı felan gibi olaylara ve ben bu sorunun debriyaj aşınmasından kaynaklı olabileceğini düşündüm ayrıca bir çok video ve makale okudum, aslında çokta her an beyin değişecek şanzuman değişecek gibi şeyler olması gerekmiyormuş extrem şartlar haricinde. Yani demek istediğim şu ki ben aracı yeni aldım yazılımı güncel mi emin değilim, bu konuda bilgisi olan arkadaşım varaa ve bilgilendirme yaparsa sevinirim. Öncelikle aracımın üzerinde 60lık akü var ve çokta yeni olduğu kanısında değilim ve bununda çevremdeki duyumlara göre şanzuman üzerinde etkisi olabilirmiş yüksek ihtimalle farklı markaların bilgilerine görede bu yorumu yapıyorum, sonrasında, yazılım güncelleştirmesi yaptırmayı düşünüyorum ve ayrıca debriyaj kavrama noktası tanıtmayıda yaptıracağım. Bunlardan sonra ben sorun olacağını düşünmüyorum ama tabiki tamamen şans işi fakat bunları yaptırabilecek bir servis bulabilir miyim acaba çünkü servisler bu yür olayların ya olmadığını ya da yapmadıklarını söylüyorlar. Hem bu problem hemde servis ile ilgili bilgisi önerisi başka yapılması gereken birşey varsa bilen bir arkadaşım yardımcı olursa çok sevinirim, biraz uzattım kusura bakmayın baya bir araştırma yaptım üzerine biraz takıntılıyımdır
herkese tekrardan teşekkürler.