Merhaba dilerler aracın neresinde aynı arızayı verdi araç çalışmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çalışmıyor derken devir yükseliyor ama hareket mi etmiyor. Eğer öyleyse bu işten anlayan bir usta bulman lazım. Bir dişli değiştirip arızayı gideriyorlar. Tabi onu anlayan bir usta olması lazım.Merhaba aracım megane3 2011 model vites kutusu arızası veriyor ve araç çalışmıyor ne yapmam gerekir
Sadece İstanbul hedef değil ki Türkiye'nin her yerinde aynı durum söz konusu. İstanbul da Otomatik beyin tamir eden birkaç yer varmış. Bulursanız bize de haber verin [emoji3]Kronik edc şanzıman sorununu bende yaşıyorum. Vites kutusunu kontrol ettirin yazıyor. Yetkili servise gittim cihaza bağladılar ancak sorun yok diyorlar gönderiyorlar servise 4 kere gittim her defasın da sorun yok diyorlar. Renault yardım hattında da takip ediyorlar sorunu. Bugün yine uyarı verdi yolda kaldım kapat aç yaptım arabayı düzeldi hemen yetkili servise gittim bir sorun yok dediler.
Sorun devam ediyor. Renault Zeytinburnu hedef otodan çok kişi şikayetci. Bazı kişilerde memnun bence hedefe gitmeyin.
Değerli arkadaşım şanzıman beyni tamiri için hangi ustaya gitmiştin rica etsem iletişim bilgilerini verirmisin teşekkür ederim
Arkadaşlar tekrar merhaba,
Yıl 2020 EDC onarılalı (vites ayırma çatalı, debriyaj ayırma çatalı, debriyaj seti değişeli) yaklaşık 3 yıl ve 40.000 km oldu (şu an 142.500 km) . Dün itibarı ile yine aynı sorun olan "Vites kutusunu kontrol ettirin" uyarısı ile 1,3,5. vitesler iptal oldu. Aracı kapatıp çalıştırmam da yetmedi, 1 2 dakika bekleyip öyle devam ettim. Sanırım bu sorundan kurtuluş yok. Ne yapacağıma daha karar vermedim. Belki de aracı satacağım, ne zaman bu uyarıyı ekranda görsem moralim bozuluyor..