2014 makyajlı yüzle beraber edc lerin çatal denilen kronik sorunlu parçası değişti gerçekten de bunu gözlemledim kendi aracım 56 binde ve 1 den 2 ye geçişteki o ses yok aynı şekilde arkadaşım da 2015 touch plus var oda aynı şekilde ki onun aracı 73 binde sürekli üzerinden inmiyor şirkette ise 2012 model fluence ve 2013 megane var bir önceki makyajlı seriden bunlarda ise özellikle 1 den 2 ye ve 5 den 6 ya geçişte cırtlama oluyor üstelik 2013 megane kurumsal reklam departmanının arabası ve çok fazla kulanılmıyor 68 binde renault serviste ki usta bu çatalın 2014 ve sonrası son parti megane 3 ve fluence lerde farklı olduğunu belirtti yinede kesin bir ifade kullanamıyorum ancak aracımdan şuana kadar memnunum ama ALLAH kısmet ederse 1,5 sene sonra sanırım 75 bin km civarı satarım çünkü ister istemez otomatik vites korkutıyor insanı eşim için edc yi tercih ettim yoksa kendim illa otomatik seven biri değilim hatta çok fazla haftaiçi kullanmadığım için dizelede gerek yok benzinli 1,2 120 lik pevgeot 2008 ler çok hoşuma gidiyor.
Ustat benim arac 2014 fluence araci 39.000 de aldim 45.000 civari 1-2 gecis sikintisi basladi ve suan 80.000 de hala ayni sikinti var. Arkadsimda 2013 ve 2016 fluence var ve ikisinde de ayni sikinti var. Hatta 2016 olan aracin kmsi cok dusuk. Sirf bu sebepten en kisa zamanda araci satacagim. Bir daha da tovbe. Yazilimsal bir sorun var ama bir turlu duzelmiyor. En son yapilan guncelleme sonrasi olay 1-2 2-3 gecislerine kadar geldi ve ayni sikinti vites kuculturken de basladi. Artik gina geldi arabayi kullanamiyorum resmen sallama yapacak diye isiklardan patinajla kalkiyorum. Seri kalkista sorun yok yok araci sert kullaninca sorun yok ne zaman yumusak kullanmaya basliyorsunuz o zaman sacmaliyor. Arkadasta corolla var onun sanziman daha yavas calisiyor ama arac 160.000 e geldi tik yok saat gibi. Yine superb kullanan arkadasim var ondada sikinti yok. Tamam sans diyecegim ama gerek forumda gerekse etrafimda 1-2 gecislerinde sikinti yasamayan yok gibi.
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com