- Konuyu Başlatan
"Gaz Pedalı Tepkisiz Kalıyor" şikayetiniz EDC ler için geçerli bir durum, manuellerde böyle bir problem yok. Sizin söylediğiniz gibi araçların tamamında olan kronik bir sorun olmuyor bu durumda. Problem yazılımsal ve düzeltilebilir bir şey, yeni yazılım geldiğinde bu sorun da kalmaz. Zaten otomatik-dizel farklı araçların da gaz pedalında 1-2 sn tepkisiz kalma durumu var, kimisinde 1 sn kimisinde 2sn oluyor, bu genel bir durum.
Alıp satmakta özgürsünüz o sizin meseleniz ama insanların bir sürü para vererek aldığı bir malı genelleme yaparak kötüleme hakkına da sahip değilsiniz, bu hakkı kendinizde görürseniz insanlar da size cevap verme hakkını kendinde görür, istemezse okumaz gibi bir düşünce de "forumlar" için en saçma kelime, bu tip tavırlar sergileyerek daha fazla saçmalamayın, yok ben devam edeceğim bu kafada derseniz de insanlar da sizin yazdıklarınıza cevap verir, soru sorar, mantıklı cevap bekler. Bu da diğer kullanıcıların görüşleri olur, sizin mantığınızdan bakarsak onların görüşleri, istemezsen okumazsın, başkalarıyla derlenmezsin.
Dostum senin manuel aracından bana ne, ben aracımın ne olduğunu yazmışım ve kastettiğimden aynı araçlarda ki arıza, üstelik ilgili konu başlığına bakarsan bir çok aynı aracı kullanan arkadaşta aynı problemi yaşıyor. Bir çok araçta aynı problem varsa bu KRONİK olur. Tavır ve üslubum ilgili kişiye yönelikti forum geneline değil ama sen de üstüne alındıysan tercih senin.