Merhabalar,
Sizlerde fiyattan bahsetmişsiniz evet dediğiniz gibi fiyat büyük bir etken. Çevremde söyle bir algı var fiyatları bir birine yakın diye megane 4 yerine honda civic tercih edenler var, yakıt olarak fazla ama donanım ve kalite olarak daha iyi olduğu idda ediliyor, tartışmaya açık bir konu.
Aralık ayında iş için izmire gitmiştim, işimiz erken bitince reno bayine gidip orada arkadaşımla bakalım dedik ve inanın hayal kırıklığına uğradım içeride minik bir ekran fiyat: touch 85 üstü gibi birşey dediler (clio 4'üm var arkadaşımın dediği senin clio4 içi daha güzel) ve icon 100'den fazla. Bu fiyatlara insanlar farklı markaların daha iyi araçlarını alıyorlar ve artık eskisi gibi bu aracın 2. El piyasası yok vs. Gibi durumlar yok her aracın artık bir alıcısı var. Ekonomik olsun diye Renault tercih ama fiyatlar çok fazla inanın.
İst/bayrampaşada oturuyorum şunu farkettim civic daha fazla megane4 den. Tabi clio4'den günde neredeyse 10'larca görüyorum clio4 candır
Saygılarımla.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi akşamlar ,
Megane'dan önce 2008 yılında Honda Civic Elegance Sedan kullandım...Her iki aracında kendine özgü , tasarım ve dizaynları var.Honda'yı kötüleyemem , kendi şablonunda çok güzel bir araç , dashboard dizaynı ve dijital göstergeleri çok iyi......V-TEC motor oluşu uzun yolda iyi...Edirne yolunda 5 kişi yetişkin + full bagaj 6 Lt'yi gördüm...Ama aynı motor şehir içinde bir canavar ve çok yakıyor...Yani tercih meselesi...Sedan araç kullanmak istesem yine Civic veya Megane seçerdim...Bir de 2008 yılında Megan sedan modelini beğenmediğim için hem de kalabalık bir aile olduğum için Civic modelini tercih ettim.Ama şu an kesinlikle Megane 4 seganı tercih ederim.Çünkü Civic'in yeni kasa sedanını beğenmiyorum.Megane sedan daha yakışıklı geliyor bana...Artık şimdi kalabalık bir aile olmadığım için Megane HB kullanıyorum.Gayet memnunum...İnşallah yaza doğru Megane 4'e geçiş yapacağım....