Megane 4 çevremizde neden az görülüyor - anket-

MEGANE 4 TRAFİKTE NEDEN BU KADAR AZ GÖRÜLÜYOR

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Mersin de her 6 7 araçtan bi tanesi megane 4

Dediğim gibi çanakkalede benden başka yok ve aracımı gören insanlar megane yazısını görmeseler aracın megane olduğunu bile anlamıyorlar.
Mersin de her 6 7 araçtan bi tanesi megane 4

bence insanlarda para yok.

Öyle düşünmemek lazım.Bu araç ilk piyasaya çıktığında hb olarak satıldı.Kendi adıma sedan olsun taştan olsun yaklaşımıyla bu aracın sedanının piyasaya çıkmasını bekledim.Ve son durum, -tam rakam hatırlayamıyorum şuan- 4000 küsür satış rakamıyla Ocak ayı birincisi Megane 4 olmuştur.

Egea ilk çıktığında tutmaz diyorduk ve hepimiz kaza yapan egea arıyorduk ki alırsak ve kaza yaparken ne hale geliyor, gerçekten kağıt gibi mi görelim istedik.Fakat Megane öyle bir atak yaptıki beklenmedik anda karşıma çıktı ve direk gidip aldım.

Bu arada dip not olarak belirteyim;
Aracımla köpeğe çarptım ve sadece tamponun yırtıldı(araç gerçekten sağlammış.) , tırnakları kırıldığından dolayı kaskodan yeni tampon bekliyorum.Parça fransadan geldiği için temini uzun süreciğinden, müşteri memnuniyeti adına Megane 4 - Talisman - Kaloes modellere özel, parça gelene kadar ikame araç Megane 4 verdiler.İnşallah gerek duymazsınız ama aklınızda bulunsun.

bilecik merkez 1 tane var oda bende :) varsa da ben görmedim kim ne derse desin megane 3 5 yıl kullandım şimdi 4 hb aldım 3 ay oldu surekli bişeyler çıksa da arabayla yolculuk yapsam diye sabırsızlanıyorum

Hatay İskenderun'da her gün görüyorum trafikte. Genelde hb.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

​Valla Antalya pek sevdi onu....sağım solum 4'le dolu :)

Memleketimizin zengin illeri belli oldu :) Antalya, İskenderun, Mersin :) Zira ankette fiyat pahalı seçeneği önde. Biz İstanbullular fakir olduğumuzdan burada tek tük var :)

ne yani çanakkalenin tek zengini ben miyim :)
Memleketimizin zengin illeri belli oldu :) Antalya, İskenderun, Mersin :) Zira ankette fiyat pahalı seçeneği önde. Biz İstanbullular fakir olduğumuzdan burada tek tük var :)

hehe Demek ki öyle.

Geri