Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzre aracımda motor arıza ışığı yanıyordu. Egzos emisyon uyarısı vermekteydi. Geçtiğimiz hafta sonu istanbul yenibosna tarafında enjektör işi yapan iyi bir yer buldum araştırmalarım sonucunda. Usta bilgisayara bağladığında araçta 2 tane enjektör hatası gördü. 1 ve 3 enjektör arıza veriyordu. Tamiri için 1.100 TL verdim. Bu rakam 4 taneside hatalı olsa aynı, 1 tane hatalı olsa da aynı. Bana beklememe gerek olmadığını hazır tamir edilmiş olan enjektör takabileceğini söyledi usta. İstersen bunları da yapabilirim ama 3 saati bulur dedi. Bende hazırlarını aldım uyumlu nasıl olsa. 4ü birden tamir olanlarıyla değişti. 1 yıl kadar garantisi olduğunu belirtti. Tamir olanları takınca tabi ışık söndü. Usta bana aracın daha performanslı olacağını söyledi. Bende usta şoför değilim ama psikolojikmidir bilmem hakikatende aracın çekişi değişti daha bir atik oldu, gaz biraz daha yumuşadı sanki. Sonuç olarak tamiri için 1.000 tl gözden çıkıyor arkadaşlar. Tabi yetkili servis nasıl fiyat çeker tamir eder mi onu bilmiyorum. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Saygılar..