Bide size sorsam anladığım kadarıyla tecrübe etmişsiniz, bu enjektör temizleyici işe yaradığı oluyor mu? Bir de mesela bizim araçlar için hep TOTAL kullanın diyorlar ama bunun bi faydası var mı sizce? Opetten şaşmadım bu zamana kadar ama şimdi bu hatalar çıkınca diyorum totaldenmi alsam artık yakıtımı.
Yakıtı aldığınız firma iyi bir markaysa a olmuş b olmuş önemi yok. Renault elf ortaklığı aracın fabrikasyon dolum yağı olmasından kaynaklanır ve elf daha sonra total firmasını da bünyesine katarak dolaylı yoldan bu markayı da Renault anlaşmasına almıştır. Dolayısıyla Renault elf ortaklığı tamamen ticari cikar doğrultusundadır.
Bakın size söyle bir örnek vereyim; Türkiye de kullanıcılar araçlarına yağ alırken arac üreticisinin anlaşmalı markasını tercih eder. Avrupa’da ise bu durum arac üreticisinin yağ icin verdiği onay koduna sahip herhangi bir markadan TEM’in edilir. Yanı Türkiye’deki kullanıcı marka ile yağını alır, Avrupadaki kullanıcı üreticinin onay koduna uygun yağı İster.
Bu isler tamamen ticaridir ama sunu söylemeden geçemeyeceğim opete oldum olası guvenmemisimdir. Varsa yoksa Shell veya bp.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi