resimler ölmüş konu güzel konu bence resimleri tekrar yükleyin konu faal kalsın..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba Bir sorum Olacak, Bir sorun şeklinde. benim aracım 1.5Dci Dynamique full hız sabitleyiciyi aktif ediyorum konsolda ayarlayıcı geliyor fakat direksiyonda bulunan yükseltme alçaltma hafıza deactive hiçbir fonksyon çalışmamakta. elektronik bir arıza söz konusu olabilirmi yoksa yazılımsal mıdır aracı aldığım zamanda çalışmıyordu direksiyon hor kullanılmış belli korna yı bile zor çalıyorum bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz beni teşekkür ederim
Tuşlar direksiyonda olmasa maliyeti çok uygun olur aslında ama airbag direksiyon falan girince işin içine
arkadaşlar resimler elimde mevcut eğer ki canlandırılması için yardımcı olursanız düzenlemeye gideyim. Ancak açtığım konuda bir revizyon yapamıyorum.
Mobilman bu konuda ben kişisel ricada bulunayım, yönetici arkadaşlar ne zaman görür ve fotoğrafları alıp konuya ekler bilemediğim için herhangi bir upload sitesine yükleyip link paylaşırsan o bile çok makbule geçer. Havalarda ısınmaya başladı kendi aracımda uygulamak niyetindeyim.