servis malliyeti nekadar acaba serviste taktırsak ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
servis malliyeti nekadar acaba serviste taktırsak ?
Tuşları dışarıda bir yere koyabilirsiniz diğer acma kapatma düğmesini alın orjinal ek frenin oraya takın diğer düğmeleri dışarda bir yere koyun çünkü direksiyonda olması için döner Konnektör ver direksiyon simidi değişimi gerekirSlmlar bende fluence touch var.hız sabitleyici takmak istiyorum. El freni altında düğme yeri var direksiyon deri ve tuşlar yok. Bana parça olarak ne lazım bu arada bursada yaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum...
Tuşları dışarıda bir yere koyabilirsiniz diğer acma kapatma düğmesini alın orjinal ek frenin oraya takın diğer düğmeleri dışarda bir yere koyun çünkü direksiyonda olması için döner Konnektör ver direksiyon simidi değişimi gerekir
Herkeze iyi forumlar,
Öncelikle severek kullandığım Megane II Hb aracıma hep cruise control taktırmayı düşünüyordum ancak değişik yerlere sorduğumda ya olmaz yada aşırı pahalı olur gibi cevaplar alıyordum.
En sonunda uzun yollarda pedal basmaktan sıkılınca ve şehir içinde 60 da tutacam derken verdiğim uğraş canıma tak edince forumları iyiden iyiye elden geçirdim ve Fransızca ve İngilizce dahil araştırdım ve bunu yapılabilir olduğuna kanaat getirdim..
Öncelikle bazı araçlarda solda bulunan far yükseklik ayar düğmesinin altında boşta beyaz bir fiş var ama bu fiş yoksada tesisat hiç yoksada Hangi Megane II versiyonu olursa olsun Cruise control ve limiter (Hız sabitleyici ve sınırlayıcı) takılabiliyor. Ancak hassas bir iş ve dikkatli, bilgili ve becerikli ellerde yapılmalı... Bu sağlanırsa arabalarımız yani megane II ler bu donanıma uygun... Öyle airbag değiştir Makara değiştir gibi söylemleri gözünüzü korkutmasın. Hepsinin değişmeden bunun orjinal gibi yapılması mümkün...
Hız sabitleyici gerçekten bir gereklilik benim için bakalım nazar değmesin dört dörtlük çalışıyor... Tabi bunlar benim fikirlerim
Ayrıntılı bilgi almak isteyenler özelden yazarsa gerekeni belirtirim...
Yaptırdığım ustanın iletişim adresini veririm...Çünkü bu işi hakkıyla yapabilecek adam sayısı baya bir az... Bunun gibi bir metini ben çok aradım ama bulamadım onun için hemen yazdım.
Sevgiler saygılar,