Kangoo 1.5 dci 65 hp evrim geçirirse (110hp)

devir kesilmiyodurda bitiyodur o zaman göstergede 6 yazıyoda 5e kadar geliyo diye kesici olduğu anlamınamı geliyo. yanlışmı düşünüyorum? ayrıca dcilerde kesici olmadığı bilinen bişey sadece senin arabanda olması sana mantıklı geliyomu?

Güzel kardeşim; iyi güzel söylüyorsun da bu kadar kasmana değmezdi ki :) Senin elde ettiğin değerleri zaten ufacık dokunuşlarla yapabiliyor bu araçlar ;) Chip yetiyor da artıyor neden kastın ki :) O kadar da masraf etmişsin, yazık :)

ne gibi fazladan masraf etmişim ki ? turbo bıçak kırdı gittim 85 lik pervane taktırdım. intercooler yapmasaydım zaten piston kırcaktım turbonun parçaları intercoolerdan cıktı. ve intercoolersız bu kadar performans alsaydım piston eritmesi diye bişi var 65 liklerde meşhur olan çünkü intercooler yok. kat iptali yüksek devirlerde rahatlattı eksoz da dahil. hava filtresi rahat hava akışını sağlıyo daha ne varki boşa yaptığım ? sadece yazılım olan bi kangoo gelsin bi roll ve drag yapalım farkı anlayın yani ve sadece performans almaya bakmıyıp motoru korumayıda düşünmek gerekir. benim box ım zaten düğmeli yani her zaman açık değil ve aracımda hava girişi cok iyi olduğu için diğer yazılımlı araçlardaki gibi duman atma diye birşey yok

peki videodaki ses ney ?

yazılım + chip box + kat iptali + aç kapa egzos + intercooler + spor hava filtre ve borusu + blow off + turbo revizyonu ve megane turbo pervanesi + boost controller ve sonuç 110 hp.....

ilk mesajında açıkça belirtseymişsin keşke bunları yapma sebeplerini. motoru korumak bu kadar önemli ise sana tavsiyem o box'u tamamen iptal edip yazılım üzerine düşmen. Bir de kullandığın yakıtı merak ettim; hangi dizeli kullanıyorsun sen bu araçta?

shell v power araç başka hiç bir yakıt görmedi

Benim bildiğim 105 110 hp civarındaki kangoolar 0 dan 100 e 9 sn civarında çıkıyordu bu araçta 11 sn olması şaşırtıcı..

Zaten düz 80 hp kangoo 12 sn.de çıkıyordu 100 e chip tuningle 9 sn.yeye iniyordu..

Benim bildiğim 105 110 hp civarındaki kangoolar 0 dan 100 e 9 sn civarında çıkıyordu bu araçta 11 sn olması şaşırtıcı..

Zaten düz 80 hp kangoo 12 sn.de çıkıyordu 100 e chip tuningle 9 sn.yeye iniyordu..

Kırma çocuğun hevesini :kahve

iniyoda video nerede :) vala bilmiyorum aracım bu işte yapcak bişi yok :) ve şunu diyim gtl de aldım tek farkı yakıtı cok yakması . yanma değeri farklı diye olabilir 0 100 de cektim hatta box vardı o zaman sadece yarım saniye bi saniye farketti coğaldı yani azalcağına ama orjinal araçlarda etkisi var ben şuan yakıtımdan memnunum :) neyse herkese iyi geceler :)

Geri