Kangoo 1.5 dci 65 hp evrim geçirirse (110hp)

O kesici değil.
Devirin 5binde sabittir dışarda duyulan ses ayrı oluyor.
Bende bir kaç kere yaptım o işi devir kesici gibi olmuyor

Ayrıca aracının maşallahı var diyecek bir şeyim yok aracına

aynen öyle onayı verirler bu kadar basit ve bende 2006 da sıfır aldım ve kullanıyorum. aracımda yazılım box ve turbo değişimi hariç herşeyi ben yaptım kendi ellerimle. sizinde karşınızda boş bi insan yok yani küçümsemeyin bence ben cok kırıldım bugun şu açtığım konuya yani . herşeyim kanıtlı videolu aracda altımda sorunda yok. kesicide varmış abi deme ?
Bak ben seni küçümsemiyorum,kalbini kıracak şekilde yazmamaya özellikle dikkat ediyorum burada anlaşalım... :eyv
dci motorda devir kesici olmaz,o senin devir kesti dediğin yerde aracının torku bitiyor ve araç gitmiyor,he birde şu var,araca takılan box belli bir hızdan veya devirden sonra araca yakıt göndermeyi kesiyor,box ın çalışma prensibi aracın beynini aldatmaya yönelik olduğundan belli hızlara ve devirlere kadar etkisi oluyor,senin devir kesti dediğin hızlar o hızlardır.
Bu işlerde en etkili yol: 1-Yazılım 2- İntercooler 3-Büyük Turbo dan geçer,diğer yaptıkların fazla güç katmaz aracına,box sadece hızlanmanı ve ara hızlanmalarını etkiler,son hızlarda aracını keser arabanın gideceği varsada gidemez....:eyv

araç tam şaka makinesi olmuş :eyv epey yüklenmişsin güzel olmuş lakin kesici yok be kardeşim benzinli araç kullandıysan veya en azından bir BMW yanında kesicie girdiyse aradaki farkı çok iyi anlardın kesici varmı yokmu diye ;) ama aracına diyecek sözüm yok oda ayrı konu kazasız belasız kullan :eyv

Benim 11 yaşındayken bisikletim vardı ...
Spor deri koltuk felan vardı...
0 çizerdik kaygan zeminde, bende o sıralar herşeyi kendi ellerimle yapardım..
Hatta vitessiz BMX'e 6 vites takmıştım.. Sarı balon lastikler metalik mavi offf :)
Özledim o günleri şimdi....

benim aracım da 2012 kangoo 90 hp kesici felan yok!!

Kesiciye giriyor gibi gözüküyorda kangoo'larda yada 1.5dci motorlarda kesici olmadığı sabit bir bilgidir araç motoru o devirlerde tıkanıyor daha fazla devir çeviremiyor..

ya yapmayın allah aşkına ya giriyo gibi görünüyo ne demek her araçta kesici vardır kesicinin mantığı motor zarar görmesin diye yakıtı kesik veir ve bi devirde sabit tutar. benzinli motorlarda yanma ateşleme ile olduğu için öyle ahım şahım bi ses duyarsın. bu dizel motorda bu kadar olur . kesici olmasaydı 5 bin devirde araç kalmazdı. ve tork yetmiyoyl ne alaka onu hala çözemedim torkla devir kesici ne alaka yazılımla ben bu aracın kesicisiniz 6 bin devirede alırım 7 binede ama motoruda elime alırım. kesici motoru korumak içindir spor kesici lerde kesicidir 5 binde kalan dizellerde kesicidir sadece ses farkı vardır arada

zaten yeni kasalarda ve megane 3 lerde boşta gaza basın araç 3 bin devirde kalıyo ancak viteste 5 bin deviri görebiliyosun .

koyulan rs devir kesicide de ibre 8 binde sabit farkındasınız deme.. yapmayın allah aşkına ya videosuda var buluşmadada gelen arkadaşlar görcek lütfen yok kesici demeyin her araçta kesici vardır olmazsa motoru alırsın eline....

eee kardeşim karbüratörlü motorlardada kesici yok hadi onu nasıl açıklıcan o zaman :) eskiler düşünememiş mi ?

Geri