Kangoo 1.5 dci 65 hp evrim geçirirse (110hp)

ben aracı sıfır aldım kesiciyle ilgili hiç bir işlem yapılmadı bu yapılan işlemlerden sonra kesicisi belirgin bir hale geldi yok demeyin çünkü motorun sallandığını bile videoya cektik dün mini buluşmada kesiciye girmeyen bir araç direk keser ve o devirde sabit kalır motoru sallanmaz yalanmı ? bir çok kişi yok dedi zaten bana ama duyduklarında ve gördüklerinde var olduğuna inandılar

ve 0-100 konusunda birinci hatam cok pati cektirdim videodada göründüğü gibi ve yükü boşaltıp bir daha denicem sizler için ama aracına güvenen varsa benzinli otomobiller dahil her türlü kalka biliriz yani ben aracıma cok güveniyorum ve cok ciddiyim 150 de kalıyodu araç düz yolda benim bi sucum yok bunda bunun suclusu reno yani her aracını aynı seviyede üretmiyo bi kangooda megane motoru cıkmış kaza yaptığında kasko belirlemiş yani değişmişler sonradan mercedes yada bmw değilki her modeli aynı verilerde olsun benim aracım bunları yapmadanda 180 görseydi zaten hava atmak için yazardım görmüyodu ya bunu benden iyi kim bilebilirki ?

ve videoya bi kronometre tut istersen abi 14 saniye cıkıyoda :) 12 nerden cıktı onu anlamadım en az 13 desen belki dicem ama bil yani yapma allah aşkına benimde sadece boxla var 13 saniye siz 2 saniyeyi cok küçük bir değer görüyonuz ama o iki saniye 3 araba fark demek. nolur konuşurken yargılamak adına değilde emeğe saygı olarak yorum yapın rica ediyorum sizden çünkü bu konu cok uzadı ben hiç bir forumda böyle bi şeyle karşılaşmadım bugüne kadar rsi le olan videoyuda koyucam

Kardeşim bi ara fırsat bulunca kalkalım seninle beraber. Benim arabamda k4m 110 bg full stock. Hem kesiciyede bakarız, sende iddaanı ispatlamış olursun.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

olur abicim tabiki haftaya buluşma olursa hem bi araya gelelim hem arabamı denemiş olıyım cokta sevinirim yani kaynaşmış oluruz :) ve şunuda diyim benim bu araca yüklenmemin sebebi bi abiyle girdiğim iddaa dır yani . honda cıvıc vtec es 2005 kasa header lı eksozlu 51 lık boru ve spor hava filtreli bi arabası var. bana kamyonet diye dalga geciyo hep :) onunla kalkmaktır yani boşu boşuna yüklenmedim bu araca bu kadar bi amacı var tabiki inşallah onunlada kalkıcaz

ben aracı sıfır aldım kesiciyle ilgili hiç bir işlem yapılmadı bu yapılan işlemlerden sonra kesicisi belirgin bir hale geldi yok demeyin çünkü motorun sallandığını bile videoya cektik dün rct ile mini buluşmada kesiciye girmeyen bir araç direk keser ve o devirde sabit kalır motoru sallanmaz yalanmı ? bir çok kişi yok dedi zaten bana ama duyduklarında ve gördüklerinde var olduğuna inandılar

araç tahminen 2008 model falan... Düş 2013'ten 5 sene... Kardeşimizin yaş şu anda 18 görünüyor, 18'ten düş beşi; 13... hay maşallah hehe

komik olan ne ? ben 12 yaşında reno 12 ts 75 model araçta öğrendim araba kullanmayı k.bkma ama benim yaşantım böyle herkes gibi değilim 6 yaşımdan beri çalışıyom ben. bilip bilmeden konuşmayın bence sabrım artık taşmaya başladı siz beni burda rencide etmeye nasıl kalkışırsınız ya bu sitede yönetici yokmu görmüyomu bunları.

komik olan ne ? ben 12 yaşında reno 12 ts 75 model araçta öğrendim araba kullanmayı k.bkma ama benim yaşantım böyle herkes gibi değilim 6 yaşımdan beri çalışıyom ben. bilip bilmeden konuşmayın bence sabrım artık taşmaya başladı siz beni burda rencide etmeye nasıl kalkışırsınız ya bu sitede yönetici yokmu görmüyomu bunları.

Henüz yeni sayılırsın forumda yani üyelik tarihin Ocak 2013 gözüksede pek görmedik daha doğrusu ben görmedim pek seni.
Yaşantını bilmiyoruz ki biraz sakin olmayı denemelisin.
Araban hakkında herkes iyi kötü bir şeyler der arabandan o kadar eminsen ben öle yapıyorum mesela kimsenin dediklerini takma zamanı geldiğinde gösterirsin marifetlerini olay biter
Biraz sakin ol kardeşim bence en yakın zamanda detaylı bir video çek kalkışını falan böle ne bilim yaptıklarını gündüz gözüyle çek mesela anlaşılır olsun.
Her yaptığın işlemi anlat videoda.

şimdi kesici videosunu koyıcam zaten ben 2 senedir başka bir yerde üyeyim benim orda aracımı bilen biliyo zaten ama böyle davranırsanız üyelerinize üye sayınız fazla artmaz yani ben cok kırılıyorum yargılanmak içinmi yaptım aracımı bu kadar anlamıyorum neyse atıcam şimdi gece cektik ama dikkatlice bakılırsa motorunda sallandığını görebilirsiniz dahada yok diyosanız benim başka sözüm yok yani

şimdi kesici videosunu koyıcam zaten ben 2 senedir rct ye üyeyim benim orda aracımı bilen biliyo zaten ama böyle davranırsanız üyelerinize üye sayınız fazla artmaz yani ben cok kırılıyorum yargılanmak içinmi yaptım aracımı bu kadar anlamıyorum neyse atıcam şimdi gece cektik ama dikkatlice bakılırsa motorunda sallandığını görebilirsiniz dahada yok diyosanız benim başka sözüm yok yani

Aracın hakkında elbet herkes iyi kötü yorum yapcak yargılıcakta sen bunu takmıcaksın sen beğeniyosan severek biniyorsan olay bitmiştir

Geri