Kangoo 1.5 dci 65 hp evrim geçirirse (110hp)

Emeğe saygı, büyük emek vermişsin, 15 sn'yeden 11 sn'lere düşürmüşsün 0-100 hızlanmasını ama bi şey var gibi daha önce çıkması lazım bu aracın 100'e..

tabiki öyle fazlasıyla memnunum ben izmirde bilende biliyo zaten aracımı namı var yani az cok

Emeğe saygı, büyük emek vermişsin, 15 sn'yeden 11 sn'lere düşürmüşsün 0-100 hızlanmasını ama bi şey var gibi daha önce çıkması lazım bu aracın 100'e..
evet onun bende farkındayım ama bildiğiniz üzere araç yüksek olduğu için rüzgar bile 1 2 saniye farkettiriyo bi sorun varsada en kısa zamanda çözicez inşallah teşekkürler

şimdi kesici videosunu koyıcam zaten ben 2 senedir başka bir yerde üyeyim benim orda aracımı bilen biliyo zaten ama böyle davranırsanız üyelerinize üye sayınız fazla artmaz yani ben cok kırılıyorum yargılanmak içinmi yaptım aracımı bu kadar anlamıyorum neyse atıcam şimdi gece cektik ama dikkatlice bakılırsa motorunda sallandığını görebilirsiniz dahada yok diyosanız benim başka sözüm yok yani
Burak her lafında başka site ismi vermen hoş değil,senin mesajlarını düzeltmekten işime bakamıyorum...
Devir kesici olmayan bir motorda var diye iddia edersen herkes buna karşı çıkar,bizi başka siteler veya işi bilmeden her dediğine ooo süpersin vs diyenler ilgilendirmez kardeşim...
Doğru tektir bunu unutma,yaptığın emek isteyen işlere kimse olmamış demedi dikkat edersen,her mesajına seviyeli yaklaşılmaya çalışılıyor,sende bu yönde hareket edersen memnun oluruz...:eyv

benim amacım burda bi kavga cıkarmak değilki zaten abicim dur video koyuyorum bi izle bi bana yorum yap olurmu bak güzellikle diyorum motorun sallanmasınada iyice bakın abi bi değerlendirin bana yorumunuzu diyin istediğim tek şey bu . herkestende özür dilerim kalp kırdıysam ama cok üstüme gelindi yani bunuda görün üzmeyin

peki motor neden sallanıyo sizce

Geri