Şimdi sevgili kardeşim; aşağı yukarı aynı yaşlarda araba kullanmayı öğrenmişiz. Aynı arabalarla öğrenmişiz hatta. Aynı yaşlarda da çalışmaya başlamışız. Bu forumdaki herkese de burjuva, işi bilmez adam gözüyle bakmazsan sevinirim. Foruma üye olurken verdiğin bilgilerin doğru olduğunu varsayarsak yaşın 18 görünüyor. Aracının da 2008 model olması lazım aşağı yukarı.
Ben 2006'da "0" km aldım demişsin bu durumda bundan 7 sene kadar önce almış olman lazım. Yaş bilgine bakarsak 11 - 12 yaşlarına denk geliyor. Burada bir tutarsızlık yok mu?
Sakın yanlış anlama ama 11 yaşında bir çocuk para kazanıp 0 km araba almış deseler gülerim, sözüm meclisten dışarı. Diyorum ya; burada bulunan herkes burjuva değil ve bu forumda iyi eleştiri de kötü eleştiri de alırsın. Hepimiz alırız zaman zaman. Ders çıkartırız bunlardan. Hatamız varsa düzeltiriz, doğru bir şey yaptığımız halde yine kötü tepki alıyorsak üslubumuzda bir problem vardır der, üslubumuzu bir kontrol ederiz.
Ben anlatmak istediğimi anlattığımı düşünüyor, sana 110 hp, modifiyeli, 0 -100 hızlanması 12 sn. olan
ve sadece senin için özel olarak üretilen devir kesicili kangoo'nla hayatta başarılar diliyorum