Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
12 Aralıkta sol arka kapınin arızası için servise gittim dışarıdan açılmıyordu arızalı yedek parça siparişi verdim gelince arayalım dediler bu zamanda kadar arayan olmadı sizce bunun yaptırımı var mı

Aku bitik, benim kadjarda neden boyle bi durum yok. Aku uyari veriyormus, aku koruma moduna aliyor fakat aku uyarisi vermeden aliyor. Akusunde sorun var aracin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Akü uyarısı diye akü koruma modu demek istemiş olabilir çünkü araç çalışmaz iken 15-20dk radyo bile açık olsa koruma moduna geçip kapatıyor.Bence akü ölü olsa şarj tutmazdı.Ama herşey olabilir.

10000 km de arka gorus kamerasi bozuldu. Gidecegim servise insallah hemen hallolur.

once parazit yapiyor sonra komple gidiyor ve kamera arizali yaziyor ekranda.

elimle iki kere kameranin ustune vurunca bazen geliyor goruntu :D

Benim aractada bazen parazit yapiyor, ilerde belki bozulabilir benimkide :)

Benim araçta da sanırım 15000km de kamera arızalanmıştı hiç grüntü gelmiyordu.

Kamera ellerinde yoktu geldiğinde çağırırız gelirsiniz dediler ve değişimi garanti kapsamında değişim yapıldı.

Benim araçta da sanırım 15000km de kamera arızalanmıştı hiç grüntü gelmiyordu.

Kamera ellerinde yoktu geldiğinde çağırırız gelirsiniz dediler ve değişimi garanti kapsamında değişim yapıldı.

Hangi serviste degistirdiniz?

Multimedya donanımı bu kadar yavaş bir araç yoktur sanırım. Mesela çoğu zaman araç kafasını toparlayıp park sensörü moduna geçene kadar park ettiğim yerden çıkmış oluyorum. Hatta bazen takılıyor tüm sürüş boyunca sensör moduna hiç geçmiyor. Ayrıca sensör tepki süresi de çok uzun. Normalde yaklaşınca emen ötmesi lazım neredeyse yarım saniye gecikmeli geliyor. Bu hatalar güvenlik ile ilgili olduğu için kesinlikle kabul edilemez düzeyde. Kısacası aracın park sensörlerine hiç güvenmiyorum, böyle olacağına hiç olmasaymış daha iyiymiş.

Multimedya donanımı bu kadar yavaş bir araç yoktur sanırım. Mesela çoğu zaman araç kafasını toparlayıp park sensörü moduna geçene kadar park ettiğim yerden çıkmış oluyorum. Hatta bazen takılıyor tüm sürüş boyunca sensör moduna hiç geçmiyor. Ayrıca sensör tepki süresi de çok uzun. Normalde yaklaşınca emen ötmesi lazım neredeyse yarım saniye gecikmeli geliyor. Bu hatalar güvenlik ile ilgili olduğu için kesinlikle kabul edilemez düzeyde. Kısacası aracın park sensörlerine hiç güvenmiyorum, böyle olacağına hiç olmasaymış daha iyiymiş.

Araca yeni yazilim geldi.

Araci aldiginiz yerle gorusun isterseniz.

Sensor takilmasi araca hemen binip calistirip geri vitese takinca bendede oluyor, o yuzden teyp acilana kadar bekliyorum bi 10 15 saniye.

Onun disinda tepkileri iyi benim aracta.

Dedigim gibi yazilimsal sorun olabilir.

Geri