Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar merhaba , istanbul anadolu yakası maltepedeki GÜVEN ALTAN renault yetkili bayi ve yetkili servisine KADJAR için son güncelleme geldi , ıphone telefon sorunu da çözülmüş yalnız önceden randevü almanız lazım çünkü güncellemede TÜRKİYE HARİTASI siliniyormuş önceden randevü ile aracın şasesine renaulttan harita isteniyor, harita isteme işleminede ücret talep edilmiyor ben bu hafta ctesi gününe randevü aldım haritamda çarşamba servise gelmiş olacak denildiğine göre fransa tüm arızaları çözmüş ve yeni güncelleme ona göre hazırlanmış yeni güncelleme ortalama 2 saat kadar sürüyormuş. BİLGİNİZE

Bu guncelleme sensorlerle alakali degilmi o zaman? Sadece navigasyon mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigasyon için 2 saat tutmazlar aracı bence ,kesin ecu güncellemesi ve donanım güncellemeside yaparlar ve bizim görmediğimiz daha dile getirilmeyen arızlarıda giderirler trim,sensör vs. bn servisten arakadaşlarla görüşüp yazarım size detaylı ,servisler çok ketum herşeyi saklıyorlar yayılmasın diye.

Navigasyon için 2 saat tutmazlar aracı bence ,kesin ecu güncellemesi ve donanım güncellemeside yaparlar ve bizim görmediğimiz daha dile getirilmeyen arızlarıda giderirler trim,sensör vs. bn servisten arakadaşlarla görüşüp yazarım size detaylı ,servisler çok ketum herşeyi saklıyorlar yayılmasın diye.

Cok iyi olur umit bey, beklemedeyiz.

arkadaşlar cümleten hayırlı akşamlar, araçlarımızla ilgili yazılımsal iyileştirilmeler servislere gelmiş , bende cumartesi günü güngören zenginli otomotivde yazılım güncellemesini yaptırdım. Güncellemeden sonra navigasyon haritası sıfırlanıyor ve tekrar yüklenmesi gerekiyor , bunun için servisin renault merkeze yeni harita siparişi vermesi gerekiyor, bu yüzden gitmeden önce muhakkak randevu alınız .. ayrıca araçta arada çıkan aktif fren destek sistemini kontrol ettiriniz gibi servis uyarılarıda şase kablosu ile ilgiliymiş , şase kablosunun bir civatası değiştirilerek sorun ortadan kaldırılıyor.. Bu işlemlerin tamamı 1,5 saat - 2 saat arası sürüyor bilginize.

arkadaşlar cümleten hayırlı akşamlar, araçlarımızla ilgili yazılımsal iyileştirilmeler servislere gelmiş , bende cumartesi günü güngören zenginli otomotivde yazılım güncellemesini yaptırdım. Güncellemeden sonra navigasyon haritası sıfırlanıyor ve tekrar yüklenmesi gerekiyor , bunun için servisin renault merkeze yeni harita siparişi vermesi gerekiyor, bu yüzden gitmeden önce muhakkak randevu alınız .. ayrıca araçta arada çıkan aktif fren destek sistemini kontrol ettiriniz gibi servis uyarılarıda şase kablosu ile ilgiliymiş , şase kablosunun bir civatası değiştirilerek sorun ortadan kaldırılıyor.. Bu işlemlerin tamamı 1,5 saat - 2 saat arası sürüyor bilginize.

Navigasyon guncellemesimi?

süper bi haber bu o zman bakalım diğer markalarn funları nye pok atacak
Güncellemeyle büyük bir ihtimal anlık trafik bilgiside gelir,güncellemeyi yaptıran arkadaslar artıları ve eksileri paylaşır ise seviniriz.

Güncelleme dedikleri ne bilmiyorum ama CANLI TRAFİK AKIŞI ile ilgili bir yeniliğin olabileceğine hiç ama hiç ihtimal veremıyorum :((

merhaba,
bende ASF de yaptırdım güncellemeyi.
Ama güncelleme ile ne geldi ne gitti güncellemeyi yapanlarında haberi yoktu sanırım bilgi alamadım.

Benim aracta sorun yok sensor vs ile ilgili, korkuyorum guncelleme yaptirdiktan sonra sorun basliyacak diye :))

Benim aracta sorun yok sensor vs ile ilgili, korkuyorum guncelleme yaptirdiktan sonra sorun basliyacak diye :))

Aynen katılıyorum, ama navigasyonla ilgili bir iyileştirme olursa koşa koşa giderim :)

Güncelleme ile;
Sensörlerin verimliliği ile ilgili çalışma yapılmış(takılı kalma,hassasiyet,tepkime hızı vs.)
Tomtom harita güncelleme
Rlink 2 Yeni Programlara altyapı hazırlama
Şanzıman Sorunları ile ilgili güncelleme

Bu sorunlar devam ediyormu veya beraberinde baska sorunlarmı getirir yaşayıp görücez.

Geri