Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arka Yolcular için Havalandırma Kanalı ön iki koltuk altlarında bulunmaktadır
Ordan hava gelmesi için havalandırmayı ayaklara yönlendirmemiz gerekiyordur değil mi? Diğer yönlerde oradan hava gelmiyor sanırım..

bu bılgıyı cogu kımse bılmıyor hatta olmadıgını ıdda edenler var

Bir seyi bilmediginiz o şeyin olmadığı anlamına gelmez.

Vay be :))

[emoji122]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Araci temizlerken gormustum? Koltuklarin altinda var, sanirim arkada havalandirma izgaralari olmayan bir cok arabada bu sekilde bir sistem var... :)

Bende bir defa oldu yaklasik 25 sn surdu ve serit takip sistemi devreye alinca yoldaki cizgileri okudu ve sustu bir daha da olmadi. Herkes sensorler zannediyor ama serit takip de olabailir mi?

Sensörler için servise yazılım gelmiş. Sorun yaşayanlar servise gidebilir...

arkadaşlar merhaba , istanbul anadolu yakası maltepedeki GÜVEN ALTAN renault yetkili bayi ve yetkili servisine KADJAR için son güncelleme geldi , ıphone telefon sorunu da çözülmüş yalnız önceden randevü almanız lazım çünkü güncellemede TÜRKİYE HARİTASI siliniyormuş önceden randevü ile aracın şasesine renaulttan harita isteniyor, harita isteme işleminede ücret talep edilmiyor ben bu hafta ctesi gününe randevü aldım haritamda çarşamba servise gelmiş olacak denildiğine göre fransa tüm arızaları çözmüş ve yeni güncelleme ona göre hazırlanmış yeni güncelleme ortalama 2 saat kadar sürüyormuş. BİLGİNİZE

süper bi haber bu o zman bakalım diğer markalarn funları nye pok atacak
Güncellemeyle büyük bir ihtimal anlık trafik bilgiside gelir,güncellemeyi yaptıran arkadaslar artıları ve eksileri paylaşır ise seviniriz.

Geri