Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ikinci el piyasasını bende takip ettim favorime eklediğim 10 adet Kadjar, 5 adet captur vardı. bir haftada kadjarların 7-8 tanesi satıldı. Captur 1 tane satıldı.
Sizin de tespit ettiğiniz gibi daha ilk yılında tutulan bi araç oldu. Eğer böyle giderse önümüzdeki senelerde fiyat patlaması yaşayacaktır.

Hiç aklınızı bulandırmayın, memnun kaldıkları özelliklerin yanında bahsedilen sıkıntılar önemsiz..

Bu arada siz aracı hangi bayiden sipariş ettiniz?

Sizin de tespit ettiğiniz gibi daha ilk yılında tutulan bi araç oldu. Eğer böyle giderse önümüzdeki senelerde fiyat patlaması yaşayacaktır.

Hiç aklınızı bulandırmayın, memnun kaldıkları özelliklerin yanında bahsedilen sıkıntılar önemsiz..

Bu arada siz aracı hangi bayiden sipariş ettiniz?

Ben Bursa MAİS ten sipariş verdim.

Mehmet bey Orçun bey, bende 1.5dci edc panoramik kadjar için oyak kampanyasına katıldım. Bu yazılanlar olmasınarağmen kampanyada en çok siparişverilen 3. araba olmuş. fluenee Clio ve kadjar İnsan Ilah masraf yaparak aldığımız kadjar hem konfor hem performans hem de muadilleri ne göreavantaj sağlar.

Kazasi belasiz iyi gunlerde kullanin hic pisman olmazsiniz insallah arac hem yakit hem konfor hic sizi uzmez araca bindim mi sanki 403 suruyom gibi zevk veriyor bana bendekinde sorun yok suan bi direksiyon kutusu demistim tam saga yada sola.dayayinca bi bosluk var gibi kut sesi cikiordu ama her kadjara baktim hepside ayni sorun deilmis das gibi masallahi var

Mehmet bey Orçun bey, bende 1.5dci edc panoramik kadjar için oyak kampanyasına katıldım. Bu yazılanlar olmasınarağmen kampanyada en çok siparişverilen 3. araba olmuş. fluenee Clio ve kadjar İnsan Ilah masraf yaparak aldığımız kadjar hem konfor hem performans hem de muadilleri ne göreavantaj sağlar.
Fluence alanlar genelde en çok karı o getirdiği için alıyor. Ayrıca Kadjar malum fiyat biraz çok.. siz nerden sipariş verdiniz?

Fluence rakamsal olarak daha fazla indire girmiş olarak görünüyor. ama normal bayilere kampanyasız olarak gidip almak istediğinizde bayi 82.000 tl ye kadar yani 7-8.000 tl. indirim yapıyor. kadjara gelince 2 veya 2.500 tl den fazla indirim yapmıyor.

Herkese Kütahya' dan selamlar ve iyi geceler. Ben de 1 Şubat 2016' da Kadjar otomatik dizel panoramik paket alarak kadjar ailesine mensup oldum,araç 1153 kmde. Benim de başıma şu meşhur durup dururken oluşan sensör sesi arızası 2 kez geldi, ilkinde başımıza gelinde endişelendik ve burada zaten tek servisi olduğundan oraya götürdük, tam olarak sebebini söyleyemediler, bir soralım dediler, araç birkaç kez çalıştırılıp kapatınca geçti, ikincisin de vitesi geri almayla geriledi. Onun dışında bu geceye dek başka sorun yaşamamıştırm, bugün gece aracı park ederken önce park sensörü sesi ve arka görüş kamerası çalışmadı ve sonrasında dokunmatik ekran kararıp çalışmaz oldu, bakalım yarın çalışacak mı? Bazı kadjarlarda yazılımsal sorunlar var gibi, buraya da yazılım programı geleceğini söyledi servis su sensör sesi için konuştuğumda..Bu yazılımın güncellemesiyle sorunları tümden çözülen var mı ?

Fluence alanlar genelde en çok karı o getirdiği için alıyor. Ayrıca Kadjar malum fiyat biraz çok.. siz nerden sipariş verdiniz?
Ankara Maisten sipariş verdim. Daha önce Outdoor kullandım inşallah şimdide abisini süreceğim. Bekleme süresi çok uzun.

Fluencee konusu sanki bayilerdede çok indirim yapılarak cazibesini kaybedecek gibi.

arka Yolcular için Havalandırma Kanalı ön iki koltuk altlarında bulunmaktadır

Geri